Ennek az ételnek mennyi lehet a kalóriatartalma összesen?
Figyelt kérdés
125g 30%-os sertés darálthús, 1ek olaj, egy kisebb fej hagyma, egy kis marék kukorica, (lehet kihagyom) és egy babkonzerv-ből készített chilisbabszerű kajának mennyi lehet az össz kalóriataltalma kb.?2017. jún. 13. 21:57
1/7 anonim válasza:
kaloriabazis
beutod osszeadod ilyen egyszeru:D
meg talan jobban is tudod hany grammot tettel vele mint mixd
2/7 anonim válasza:
kaloriabazis
beutod osszeadod ilyen egyszeru:D
meg talan jobban is tudod hany grammot tettel bele mint mixd
3/7 A kérdező kommentje:
kalóriabázison darált húsnál 125 gramm 204 kcal értékre nem tudom milyen zsíros vagy sovány hússal számolhatott
2017. jún. 13. 22:10
4/7 anonim válasza:
olyan van h kozepesen zsiros daralthus
5/7 anonim válasza:
293kcal/100gramm megtalaltam kaloriabazison:D
6/7 A kérdező kommentje:
na mindegy, akárhogy ügyeskedtem meg itt spórolgatni akartam alig tudom 1000kcal alá szorítani az egészet :(
2017. jún. 13. 22:37
7/7 anonim válasza:
hat igen ,nem tul fogyokuras.Egyel inkabb csirkemellet jo kis borssal soval,annal nincs jobb es sokkal kevesebb benne a kaloria szoval meg tobbet is ehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!