Ha napi összesen 800-900 kalóriát fogyasztok akkor fogyhatok?
Na szóval 1100-1300 kalória között eszem és heti 5x sportolok, napi 450 kalóriát egetek .
Ha fogyhatok akkor kb mennyi idő alatt látszódna a változás? 15 éves lány vagyok 165 centi és 55 kg
1500-1800 kcallal bizonyára fogysz, nem tudhatom, milyen gyors az anyagcseréd s mennyire megbízható a mozgásod energiaigényének becslése.
Alatta pláne fogysz, de ha tartósan koplalsz, akkor belassul az anyagcseréd és egyéb problémáid is lesznek. Egyetlen nap még OK, ilyenkor nyilván többet fogysz, mint amikor többet eszel ugyanolyan aktivitás mellett.
Sokat nem kell fogynod, az tuti, nincs miből.
Elvileg így heti 0,5-1 kg-t fogyhatnál
Én hasonló adatokkal (167/55) kezdtem, veled egyidős vagyok, és 51-52 kilósan már elég rendesen látszott
Egyébként (szerintem) nem akkora baj, ha fogysz, nem vagy kövér, de egyáltalán nem lennél csúnya 4-5 kg-mal könnyebben sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!