Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túl izmos a combom, hogyha...

Túl izmos a combom, hogyha kevesebb fehérjét fogyasztok, fogyhatok az izomból?

Figyelt kérdés

Szerencsére olyan géneket örököltem, hogy zsír majdhogynem egyáltalán nincs rajtam, viszont zavar, hogy a combom olyan izmos, hogy középen összeért. Szeretnék az izomból fogyni, de NEM azáltal, hogy abbahagyom a testmozgást.

Értelmes válaszokat várnék, az is lehetséges, hogy hülyeség az ötletem, de azt is meg lehet mondani kultúráltan. :)

2014. febr. 19. 07:39
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%

Fuss napi fél órát. Az nagyon leszálkásítja az ember combját (meg úgy mindent:). Egyébként amikor az átlagember azt gondolja, hogy már nincs rajta egy csepp zsír sem, na akkor van olyan 15%-os testzsíron :))

[link]

Persze a link csak közelítés.

2014. febr. 19. 08:22
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj,hogy mindenhonnan fogsz izmot veszíteni.Van erre mód,hogy ezt elkerűld,de az már profi testépítő szint. Érdekel?
2014. febr. 19. 08:28
 3/20 anonim válasza:

ma 08:28

Szerintem még szteroid sincs olyan, amivel elérhetjük azt, hogy zsírvesztés mellett izomfejlődés történjen, azaz katabolizmussal párhuzamosan, egy időben anabolikus folyamat is beinduljon.

Mondjuk nem vagyok profi testépítő, szóval lehet, hogy tévedek.

2014. febr. 19. 08:32
 4/20 anonim ***** válasza:

Igen, hülyeség az ötleted :)

De látod, mindenkit zavar valami. Valakin kevés az izom, valakin 'sok'. Ilyen az élet, nem számít ennyit a test. Örülj hogy egészséges vagy és jól nézel ki, szerintem ennyi.

2014. febr. 19. 08:44
 5/20 anonim ***** válasza:
Izomfejlődést valóban nem tud elérni,viszont izommegtartást igen (a felsőtesten),miközben combizomból fogy.Nem kell szteroid hozzá feltétlenűl,viszont nagyon precízen kell hozzá kajálni és edzeni.Szerintem egy átlagembernek kár vesződni vele,egyszerűbb a felsőtestet hozzáerősíteni.
2014. febr. 19. 08:52
 6/20 anonim ***** válasza:
Felraknál egy képet? Nem tudom elképzelni, hogy túl izmos lennél.
2014. febr. 19. 09:04
 7/20 anonim válasza:
Megnézném azt a nagyon izmos lábat...Istenem adj erőt a butákhoz
2014. febr. 19. 12:50
 8/20 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és nem testépítő. Nem akarok nagy izmot növeszteni sehova. Épphogy szeretnék kevésbé il yen izmos lenni.:)
2014. febr. 19. 20:27
 9/20 anonim ***** válasza:

Persze.. mondja ezt egy nő, akinek alacsony a tesztoszteronszintje..

Mind el tudjuk képzelni mennyire izmos lehetsz.. 'túl' izmos, kötve hiszem.

Már én is kíváncsi lettem képre, had tudjam meg milyen izmos egy magyar nő..

2014. febr. 19. 20:33
 10/20 A kérdező kommentje:

Ne gy agyonszálkásított lábra gondoljatok már. Nyilván van rajta egy kis zsír, éppen annyi, hogy ne legyen gusztustalan. De az a kis mennyiség nem befolyásolja a combom vastagságát. Inkább az izom a "hunyó" a lábam vastagságát illetően.

Az én lábam ennél egy picit jobban összeér középen, de ilyen az enyém is. Mindennap 2órát tornázom, és ezen nem akarok változtatni, viszont szeretnék a vastagságán csökkenteni.

[link]

2014. febr. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!