Hogyan alljak le a nassolassal?
Figyelt kérdés
Ha unatkozom akkor eszem vagy ha sorozatot,filmet nezek akkor muszaj valamit ennem. Hogy szokhatnek le errol?2017. okt. 26. 21:02
1/9 anonim válasza:
Tipikus tanács ilyenkor a zöldség... Akár mártogathatod is valamibe, én grillszószos paradicsompürébe szoktam, kalóriát nem sokat ad, de finom.
Persze ez csak ilyen ideiglenes dolog, mankó, jobb lenne nem enned, ha nincs rá szükséged.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom milyen választ vársz.. Nem csinálod és lész, önfegyelem. Nincs varázsmódszer.
3/9 anonim válasza:
Legkönnyebb ha nem veszed le a bolt polcáról és nem veszed meg.Elsőnek próbálj meg minél kevesebb olyan dolgot otthon tartani amire rátudsz járni. Én is épp ezzel szenvedek és eddig ez bejött.
4/9 anonim válasza:
Ragj el LASSAN! 3-4abonettet sozd meg ugy finomabb,eszel valamit,de alacsony kcal tartalmu.De jol nem laksz..
5/9 anonim válasza:
Én almachipset eszek ha nagyon rághatnékom van de csak annyit amennyi belefér a keretembe.Most kísérletezem az itthoni gyártással☺
6/9 anonim válasza:
Ha nem egyedül élsz, kérd meg a többieket, hogy vegyék el tőled. Ha rádjön a nasizhatnék, igyál meg egy bögre teát, nekem ez sokszor segít.
7/9 veterán vas válasza:
Csinálj valami értelmeset. Ne unatkozz és ne nézz sorozatokat. ;)
8/9 anonim válasza:
Ha nincs otthon akkor nem tudod megenni. Én így tartom magam távol a nassolnivalóktól.
9/9 veterán vas válasza:
Ha odáig eljutottál, hogy le akarsz állni a nassolással, akkor már CSAK(!) annyit kell tenned, hogy be is tartod. ;)
Egyedül tőled függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!