Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan alljak le a nassolassal?

Hogyan alljak le a nassolassal?

Figyelt kérdés
Ha unatkozom akkor eszem vagy ha sorozatot,filmet nezek akkor muszaj valamit ennem. Hogy szokhatnek le errol?

2017. okt. 26. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus tanács ilyenkor a zöldség... Akár mártogathatod is valamibe, én grillszószos paradicsompürébe szoktam, kalóriát nem sokat ad, de finom.

Persze ez csak ilyen ideiglenes dolog, mankó, jobb lenne nem enned, ha nincs rá szükséged.

2017. okt. 26. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen választ vársz.. Nem csinálod és lész, önfegyelem. Nincs varázsmódszer.
2017. okt. 26. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Legkönnyebb ha nem veszed le a bolt polcáról és nem veszed meg.Elsőnek próbálj meg minél kevesebb olyan dolgot otthon tartani amire rátudsz járni. Én is épp ezzel szenvedek és eddig ez bejött.
2017. okt. 26. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ragj el LASSAN! 3-4abonettet sozd meg ugy finomabb,eszel valamit,de alacsony kcal tartalmu.De jol nem laksz..
2017. okt. 26. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én almachipset eszek ha nagyon rághatnékom van de csak annyit amennyi belefér a keretembe.Most kísérletezem az itthoni gyártással☺
2017. okt. 27. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egyedül élsz, kérd meg a többieket, hogy vegyék el tőled. Ha rádjön a nasizhatnék, igyál meg egy bögre teát, nekem ez sokszor segít.
2017. okt. 27. 15:02
 7/9 veterán vas válasza:
Csinálj valami értelmeset. Ne unatkozz és ne nézz sorozatokat. ;)
2017. okt. 27. 16:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs otthon akkor nem tudod megenni. Én így tartom magam távol a nassolnivalóktól.
2017. okt. 28. 15:07
 9/9 veterán vas válasza:

Ha odáig eljutottál, hogy le akarsz állni a nassolással, akkor már CSAK(!) annyit kell tenned, hogy be is tartod. ;)

Egyedül tőled függ.

2017. okt. 28. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!