Hogyan tudnék lefogyni?
12 éves vok és(lehet hihetetlennek hangzik de) 180cm és 85kg.
Mennyit kéne fogyjon hogy normális testsúly ön legyek és mennyi idő alatt?
és hogyan? elvileg az a nyolcvan jó egy táblázat szerint
Biztos?
5 nem elég?
10-15kgt?
Tudsz mondani tippeket?
A 80 egy tulsulyos felnott ferfi testtomege (ha nem csupa izom,de gondolom hogy se felnőtt nem vagy,se színtiszta izom)
Regisztraj itt: [link]
Ez nekem sokat segített
Közbe rájöttem hogy csak 83 kg volt
+zongora az oldalon 65-81 az átlag
Igen annyi az átlag,de a felső határ az már nagyon sok.
Én 55kg vagyok és 45-60 van az átlag mégis minimum 2,5 kg-t fogynom kell mert az van a normal kategoria kozepen.
Ha felmerult benned ez a fogyas akkor,gondolom,hogy nem erzed jol magad a borodben.
Neked kb.70 kg-nak kéne lenned,kezdj sportolni pl.kosarazni (azert azt mert elonyodre vallhat ha magas vagy)
Az a 10-15 kg ha betartod a kcal limited,es sportolsz heti 5-szor akkor 2-4,5 hónap alatt el fof tűnni rólad.
Fontos hogy egészséges ételeket egyél.
Pl.: a sima krupli helyett egyél édesburgonyát (nem csak finomabb,de kevesebb szenhidrat van benne)
A chipset csereld le banan/platam chipsre az joval egeszsegesebb.
Ha nasihoz nyulnal inkabb igyal zero vagy light colat mert akkor a buborek eletit.
Az anyagiakban nem tudom,hogy allasz de ha megteheted menj konditerembe es ott tudsz futni futopadon,eliptrikus treneren edzeni,illetve futas utan igyal feherje shaket (lehet venni a legtobb edzoteremben,vagy a szupermarketekben,update 1 boltokban)
Mert az edezs utan igy nem csak a zsir bomlik,hanem izom epul a helyere.
Fontos,hogy sok folyadekot igyal,mivel igy gyorsabb lesz az anyagcsered.
A zsiros,tartositoszeres,gyors ettermes eteleket keruld.
Kenyerbol szenhidratcsokkentett,teljes kiorlesut egyel.
Sok sikert,remelem tudtam segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!