Ti mit ajánlanátok? Most az őszi szünetbe, hétfőig még 2 kg-ot kéne leadnom. Ötlet? Hogy tudnék gyorsan lefogyni? L/13
fogalam sincs... én is balettozok, de csak hobbiszinten...
A Mesternő mondta, hogy fogynod kéne?
Apa úgy fgyott rohamosan gyorsan, hogy napi 3 mandarint evett és mellé csak vizet ivott és futott, de én ezt nem ajánlanám mert ilyen fiatalon el lehet ájulni tőle. :/ 12/L
#1, #2 a koplalás nekem abszolút nem jó ,mert lehet, hogy úgy max. egy kg lemegy de aztán egy hét alatt meg vissza is jön.
#3 ezt miután megemlíttem anyának, hátha, elküldött melegebb tájakra, és mondta, hogy egy bizonyos testsúlynak meg kell maradni a létfenttartáshoz és én ezt valószín ,,elértem''.
#4 trollokat nem kérek és amúgy meg olyan suliba járok ahol a balett a főtantárgyam, úgy, mint nektek a matek pld.
#3 vagyok. Csak tisztázásképp: ami lemenne súly csalánteával, az csak víz lenne.
De jobb lenne, hogyha nem is folytatnád ezt, teljesen tönkreteszi a szervezeted és hiánybetegségeid lesznek és még csak nőni se fogsz rendesen, ha nem úgy fejlődik a tested, ahogy akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!