Hogy adjak le 6-8 kg-t?
Figyelt kérdés
Szóval 165 cm vagyok. És 60 kg. Igaz, nem vagyok olyan kövér, de semmi alakom. Heti 3-4 alkalommal úszok 2 órát(ami 1-2 km szokott lenni gyors tempóban) illetve ha van időm kardiózok itthon. Ez mind szép és jó DE az étkezésem valami borzalmas... Minden szart megeszek... Meg igazából nem is tudom, hogy mik lennének azok amiket ehetek és mennyit. Tudnátok ebben segíteni? És a másik kérdésem, hogy ezzel kb mennyi idő alatt tudnák jó alakot elérni?:)2017. nov. 5. 16:10
1/2 anonim válasza:
A kérdésedben benne van a válasz is: ne egyél meg minden szart.
2 óra alatt 1-2km úszás igazából NAGYON kevés, nekünk annak idején (sima gimi) 12 perc alatt kellett úszni 600m-t.
Mozogj sokkal többet, ne egyél chips-et, csokit, ne igyál cukros lónyálakat.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Be fogom tartani!:)
2017. nov. 5. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!