Megéri keményen edzenem?
Kb 12 kg felesleg van rajtam. Napi 40 percet edzek futópadon, hegymenetet és futást vegyítve, összesen 4 kilométer. Hosszú szabadidőnadrágban és pulóverben edzek hogy hatásosabb legyen az edzés. Kitűzött étrendem nincs, de ügyelek rá hogy olyan ételt egyek ami nem hizlal. Csak vizet iszok, napi 1-szer csirkemellsonkát és sajtot eszek teljes kiőrlésű bagettel, gyakran eszek tojásrántottát és egészséges főtt ételt.
Már 12 napja csinálom ezt az egészet, 2 nap kivételével minden nap szorgalmasan edzettem a futópadon és elhagytam az édességet is. Természetesen eddig még nem vettem észre feltűnő változást a testalkatommal kapcsolatban, és nem is vártam ennyi idő elteltével, azonban megszeretnék győződni róla hogy érdemes-e csinálnom, és ha igen akkor mennyi idő elteltével várható változás?!
Ui.: 17 éves fiú vagyok, 178 cm és 80 kg, ha ez számít valamit!
Teljes mértékben érdemes csinálnod,megéri.
Szerintem olyan 1-2hónap,esetleg 3hónap.
Hidd el megéri,
Én most 55kg vagyok és 50 a cél,de már 3 kg lement úgy hogy a kcal kertemen belül maradok és minden nap futok 10,2 km/h-val 15 percet.
Rajtam 2 hét után már látszik a diéta
14/l
"Hosszú szabadidőnadrágban és pulóverben edzek hogy hatásosabb legyen az edzés."
Ettől miért lenne hatásosabb az edzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!