Az baj ha 13évesen keményen diétázom?
Egy napom ennyi:reggeli :zabkása ebéd :párolt zöldség és az uzsonna is párolt zöldség.
Igazából Vega vagyok. Semmi tejtermék semmi kenyér, zsemle, kifli feherlisztes cuccok. Semmi édesség, péksuti, semmi. Még főt ételt sem eszem. Csak párolt zöldségeket. Meg gyümölcsöt.. Meg persze zabkasat. Inni csak vizet.
Már nagyon hiányzik anya főztje.. Lassan 1éve hogy normálisan ettem.. :(
Mit tanácsoltok?
Ne tedd!!!!!!!! Hagyd ezt most abba!
nem kap szervezeted elegendő tápanyagot!
1200kcal-t egyél egy nap minimum.
Az a helyzet hogy Így fogytam le 73-56kgra
.. És félek hogy ha elkezdek normálisan enni visszajönnek a leadott kg-ok
.:( meg anya nagyon zsírosan főz..
Baj. Ez nagyon egészségtelen.
Annyira egyoldalúan táplálkozol. Biztosan rengeteg tápanyag és vitamin kimarad, amire szükséged lenne. És kalóriában is nagyon kevés lehet, koplalás.
Teljesen tönkreteszed a szervezted pont abban az időszakban, amikor egyébként is eléggé sok változáson mész át. Minél előbb hagyd abba. Akár orvos, dietetikus segítségét is kérhetitek. Szerintem már így is nagyon sokat ártottál magadnak, nem lesz jó vége.
Ja es egyéb gondok:állandóan szédülök, karikás a szemem alatt, sápadt vagyok, es lassú az anyagcserem es mar menstruaciom sincs..
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!