Figyelek az étkezésre, minden nap keményen kardiózok, de egyre dagibbnak érzem magam. Ez miért van?
Figyelt kérdés
Pedig 165/51-52 nem olyan vészes...2015. ápr. 2. 20:13
1/5 A kérdező kommentje:
Eddig nem mondanám hogy volt ez csak erősebb akartam lenni
2015. ápr. 2. 20:13
2/5 anonim válasza:
Dagibbnak érzed magad (az agyadban dől el?) vagy hízol (nő a zsírtömeged?) ?
Ha az utóbbi, akkor csökkents az étrended ch tartalmán, vagy csökkents a kalóriabevitelen, vagy hagyd el a glutént, tejfehérjéket.
Ha az előbbi, akkor tedd rendben a fejedet, a szubjektív érzékelésedet, gondolkodásodat.
3/5 A kérdező kommentje:
Fejben érzem magam annak..talán azért mert mostanában többet nézegetem magam a tükörben és tudatosult bennem hogy itt van felesleg meg ott van felesleg..eddig a "tükrözést" kihagytam..szóval rendbe kell tenni a fejem köszi:)
2015. ápr. 2. 22:56
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Ne találj ki mentális betegségeket magadnak, fölösleges. Ropogtass el egy salátát és menj el boxolni, akkor nem fogsz ráérni tükörben nézegetni magad. Ennyire egyszerű lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!