Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék viszonylag...

Hogyan tudnék viszonylag gyorsan leadni 15-20 kg-ot?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és mindezt úgy szeretném véghez vinni, hogy mellből, fenékből ne sok menjen le.

2017. nov. 3. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Nincs olyan , hogy visonylag gyorsan fogyni

2. Nincs helyi fogyás

2017. nov. 3. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
mennyi? fél év? az a leggyorsabb megoldás. feltéve ha van eszed.
2017. nov. 3. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Álmodj királylány. Gyorsan nem lehet fogyni 20 kilót, olyan pedig nincs, hogy a melled meg a feneked megmaradjon. Kezdj el sportolni és diétázni, ennyi. Más módszer nincs.
2017. nov. 3. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha 200 kiló vagy, akkor könnyen és hamar :)

Én 96 kilóból néhány hónap alatt (ha jól emlékszem, szűk fél év) ledobtam 18 kilót, aztán az utolsó tízesért vért izzadtam több mint egy évig.

2017. nov. 3. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
106 kilónál is könnyen és hamar elindulnak a kilók lefele? (Rendszeres sport és egészséges étkezés mellett)
2017. nov. 3. 16:41
 6/7 anonim válasza:

Nekem sikerült gyorsan fogynom, 120 kg felett voltam és egy hét alatt fogytam 10 kg-ot. Szakítás meg a depresszió csodákra képes! :)

De inkább fogyjál rendesen, lassan, ésszerű diétával+mozgással. :) Nem egészséges "gyorsan fogyni". Azt a szervezeted nem fogja nagyon tolerálni. Amúgy azóta tartom a 104-105 kg-ot edzéssel meg tudatos étkezéssel. Csak így lehet.

39F

2017. nov. 3. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Hová sietsz? Kezd el most a diétát, edzést, nyárra pont lemegy.
2017. nov. 5. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!