Alakformálás hatásosan és viszonylag gyorsan? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Huh hol is kezdjem... 2 éve 158 cm voltam és 68 kg, aztán elkezdtem focizni, és mára már 159 cm vagyok és 50 kg. Az szépen hangzik, de az első másfél éve nem követtem semmilyed diétát, így nagyon megnyúlt bőröm lett, és olyan semmilyen alakom. Ahogy errefelé mondjátok, "plötyi". Fél éve elkezdtewm diétázni, és látom a változást, de egyszerűen minden héten becsúszik egy csalónap. Akkor szoktam apához menni, és hiába kérem, hogy csirkét ehessek, alkezd papolni az alakommal kapcsolatban, hogy gebe vagyok, és hogy undorítóan vékony. Egyszerűen nem tudom leadni így az utolsó két kilót sem, másrészt én nagyon hízékony vagyok, így a rendszeres heti csalás nagyon meglátszik. Vagyis az, hogy nem szálkásodom. A hasam lapos, de nincs formája, a karom szép, a fenekem nem feszes, a combom sem, a vádlim pedig nagyon megizmosodott, de a rajtalévő zsír miatt oltári vastag, peig nagyon szép lenne, ha sikerülne zsírt égetni. Nem sokról van már szó, ha megfogom mind a fenekem, a combom és a vádlim, látom, hogy nem sok van hátra, és csak formálni kéne már inkább, de eddig Rubint Rékáztam vádlira, az nem jött be. Tornázgatok, de tudom, hogy az nagyon kevés. Akinek sikerült hasat formálni + combot + és vádlit """vékonyítani""", az hogy tette? Az utolsó 2 kg esetében mennyi idő, amikor már meglátszik, ha előtte már sportoltam, de hanyagolam a diétát?2016. aug. 27. 21:53
1/1 anonim válasza:
A hasadhoz segítség lehet ha napi rendszerességgel 30 percet hulahoppozol. Az egy fontos tényező hogy a karika megfelelő méretű legyen de az még inkább hogy ne legyen súlyozott! Mert akkor izomra fog építeni és nem karcsúsítani fogja a derekadat. Hidd el csodákra képes a hulahopp :)
A többivel sajnos ötletem sincs mit lehetne kezdeni :/
Kitartást! Szurkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!