11/11 anonim válasza:
Nekem az ideálomtól kissé messzebb esik, abszolút nem tartom vonzónak. A telt alak sose jött be.
De mint láthatod van akinek tetszik és lényegében legyen bármilyen alakod, valaki(k)nek tetszeni fog. Emiatt szerintem nem kell aggódnod, plusz lehet nem is az alakod miatt fognak beléd szeretni.
Egyébként, ha az ideálomhoz viszonyítjuk, akkor bőven kéne leadnod, de van olyan, aki azt mondja, hogy tökéletes így is... én amondó vagyok, hogy ne random ismeretlenek véleményére adj, hanem nézz bele a tükörbe és elsősorban magadnak felelj meg. Ha úgy látod, hogy 10 kiló elég, akkor 10 kiló, csak maradj ésszerű határokon belül, ne menjen az egészséged rovására (normális diétával, életmóddal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!