Hogy lehet valakinek ilyen tökéletes alakja?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nemtudom mit csinálhat hogy ilyen karcsú. Szerinetek szép alakja van?
2017. jan. 15. 19:24
1/9 anonim válasza:
Az én szememnek nagyon sovány. Tudom hogy vannak ilyen alkatú emberek, de az átlag nem ilyen, és nem is kéne így kinézniük. Érdekes, de semmiképpen sem követendő vagy ideális.
2/9 anonim válasza:
Egy girhes csontkollekció (valószínűleg szilikon fenékkel) , semmi szép nincs benne. Elég szomorú ha valakinek alkatából adódóan ilyen a külseje, normális ember önszántából ne akarjon így kinézni.
3/9 anonim válasza:
Nem karcsú. Sovány. Nézd meg a karját. Csont és bőr.
A feneke pedig igazi műremek :)
4/9 llorTllorT válasza:
azanyját ez egy zsák csont.😫😲
5/9 anonim válasza:
Ha neked egy botsáska tökéletes...
Gondolom nem eszik, ha igen, akkor hánytatja magát. Esetleg herointól vagy mástól ilyen gebe, sok modell is így fogy le.
Sport semmi, legfeljebb séta, mert a futástól túl vastag lesz a lába.
Ennyi a nagy titok.
Még gondolom annyi, hogy legfeljebb 20, és sose volt plusz súlya. Kamasz kora óta lehet anorexiás. A hirtelen fogyás meglátszana.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, de láttam már szebbet is. Nem tudom milyen lenne nektek a szép, ha ez túl sovány... Valmi linkelt képet szívesen megnéznék a számotokra ideálisról
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Ezt ugy hivjak, ektomorf testalkat. Ilyennek szuletni kell. Magas, nyulank alakja, vekony csontozata van, hizasra keptelen.
9/9 anonim válasza:
404 hiba: A keresett oldal nem található.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!