1/11 anonim válasza:
Nekem nem, bocs, de a legjobb haveromnak az ilyen lányok a gyengéi. ;)
3/11 A kérdező kommentje:
Kovernek vagy teltnek mondanátok? :)
2017. okt. 31. 21:37
4/11 anonim válasza:
Egyiknek sem mondanám, csak van hova izmosodnia :)
Izmosodás = formásodás (nem egyből fogyás)
5/11 anonim válasza:
Szerintem szép. Csak kíváncsiságból: Milyen magas vagy és hány kg? Jöhet priviben is :)
6/11 anonim válasza:
Ha a hasa kevésbé lenne telt, akkor én szépnek mondanám. Én lány vagyok, vékony, de izmos. A szépség szubjektív dolog, mindig a megfigyelö BENYOMÁSA. Olvastam valahol, hogy a szépség nem jelent mást, mint szabályos arányokat. De szerintem, kisebb rendellenességek a személyiséghez tartoznak és sok esetben ezek a rendellenességek tetszik széppé az összképet. A legfontosabb, hogy minden testhez tartozik egy fej is, egy arc, egy mosoly, egy kisugárzás. Szerintem ez a lány a képen szép.
7/11 anonim válasza:
Attól függ , hogy a hasa (amit elrejt a bugyi) milyen. Ha kitüremkedik/lóg akkor nem az esetem.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat! :) 10 kilót kellene fogynom
2017. nov. 1. 15:40
10/11 anonim válasza:
szerintem szexi így is :D 5-6kgnál többet amúgy nem kell fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!