Ha nem eszek egy hétig látszódni fog, hogy fogytam?
Igen.
Szédelegni fogsz, sőt erőd sem lesz felállni.
Csinálj akkor inkább folyadékböjtöt, kezdésnek 3 napig szilárd táplálék nélkül. Nem fogsz legyengülni se kómába esni, sőt energikusabbnak fogod érezni magad mert a tested az energiát az emésztés helyett a zsír feloldására fogja használni.
Nézz utána először és mindenképp konzultálj orvossal előtte és közben. Feltéve, hogy komolyan is gondolod, mert én arra gyanakszom hogy csak lusta és falánk vagy aki azt hiszi erőfeszítések nélkül le tud fogyni, és ez egy légből kapott ötlet volt amit holnapra elfelejtesz.
Látszani fog. Csúnya leszel. Az a kevéske izom is eltűnik rólad, ami tartja a tested, löttyedt leszel, összeesett.
És persze teljesen legyengülsz, nem lesz erőd semmihez sem.
"sportokban nem vagyok jó"
Édes istenem...
Nem versenyszerűen kell sportolni. Ha van kezed-lábad és tudsz mozogni, nem vagy kerekesszékhez kötve, akkor pont annyira jó vagy a sportokban, amennyire a fogyáshoz kell. Sőt elárulom, hogy a kerekesszékesek is szoktak sportolni, még olyanok is, akiknek se keze, se lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!