Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A futás lendíthet a fogyáson?

A futás lendíthet a fogyáson?

Figyelt kérdés
Diétázok keményen, de nagyon lassan megy lefelé, van hogy hetekig stagnál. Néha úszom és biciklizem, de most azon gondolkodtam hogy elkezdek futni. Naponta futnék, egyre többet. Sok ismerősöm mondta, hogy szinte olvadt le róluk a zsír amikor futni kezdtek. Ez igaz?
2017. okt. 9. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze,mindenképp érdemes kipróbálni :)
2017. okt. 9. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha gyors zsirégetést szeretnél és említetted a futást akkor ajánlom a magasintervallumu edzést megizzaszt rendesen és max15p alatt végezhető.

Fogyás jelei viszonylag hamar látszanak de függ hogy mennyi rajtad a zdir.

2017. okt. 9. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:

igaz

az úszás is nagyon jó, ha mindennap csinálod

2017. okt. 9. 21:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogyne, sokat segíthet, remekül megdobja a kalóriaigényedet, ha sokat tudsz futni :) Myilván van, aki megéhezik tőle vagy bután azt hiszi, hogy akkor már fél tortákat ehet pluszban, s hízik, de alapvetően segít. Főleg kis kalóriakeretnél, ahol nem tudod hova csökkenteni a bevitt kalóriát, muszáj többet mozogni, ha rendesen akarsz fogyni. S a futás elég intenzív. A keringési rendszerednek is jót tesz.
2017. okt. 9. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Persze, én nem is fogyóztam, mármint nem ettem levesebbet és édességet is ettem meg minden, viszont sokat futottam, és fogytam. :)
2017. okt. 9. 22:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon a válaszokat, ennek nagyon megörültem, mert még a nagyon szigorú étrend ellenére is nem nagyon eredményes ez a diéta :( A bicikli szerintem nem is olyan hatásos, vagyis nekem nem. De holnaptól akkor futni fogok! :) vagyis kocogni.
2017. okt. 9. 22:14
 7/10 anonim ***** válasza:

azért óvatosan a futással...nagyon vigyázz a tempóra, távra..

aztán ha futsz, akkor azt nem szabad egy hét után abbahagyni..annak életstílusként kell a mindennapjaidban létezni(mert úgy jársz mint én, télen nem futottam, olyan sokat felszedtem, hogy rémísztő)

2017. okt. 10. 08:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó, ha életmód, de azért aki télen sokat hízik, az nyilván rendszeresen túleszi magát. Icipici kalóriaigénynél biztos nehéz, de más mozgás is megteszi, ha nem megy az alap kalóriakeret betartása. Nem mindenki fut télen, mert megfázik. Biztos hozzá lehet edződni vagy vannak trükkök, nem tudom, de óvatosan, nagyon hdieg reggelek vannak már, simán megfázhat az ember, a családomban múlt héten már megtörtént reggeli futás miatt.
2017. okt. 10. 12:58
 9/10 anonim válasza:
Nem vagyok tanácsadó, nem is értek nagyon ehhez, de mégis mit veszíthetsz ha elkezdesz futni? Miért kérdés ez egyáltalán? Nem értem. :O
2017. okt. 11. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző, nagy súlyfeleslegnél megterhelő lehet. Vagy ha rossz cipőben, rossz terepen fut az ember. Vagy ha félmaratont fut bemelegítés, ivás és nyújtás nélkül, biztos az sem feltétlenül jó. Nem mindenki zavartatja magát a fentiek miatt, de van, aki le is sérül.
2017. okt. 11. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!