Ilyen 'salátát" este szabad ennem, ha fogyni szeretnék?
Egy ideje odafigyelek az étkezésemre,igaz nem drasztikus a válzotatás, inkább csak kevesebbet eszek és nem fogyasztok csokit és cukros üditőket.
Ma meglepi vacsit csinálok a barátomnak, amihez lenne a kedvenc salija is,amit én is imádok. Estére viszont csak tojást és túrót szoktam enni,ezért bizonytalan vagyok.
Így készül a saláta:Tejföl,pici só, sok kapor,lilahagyma,paradicsom,paprika,uborka és kukorica.
Szerintetek, ha ebből eszek este 8 körül az sokat árthat?
Tudom,hogy tartós fogyást csak étrend változtatással érhetek el, de nagyon nehezen tudok lemondani a kedvenc ételeimről. :(
21/L (167cm 69kg)
Kalóriadeficitben fogysz, akkor is, ha éjfélkor rántotthúst eszsel sült krumplival és majonézzel. Max. nem előnyös különféle okokból, ez emberfüggő, de a fogyást csak úgy nem akadályozza meg, ez nem így működik.
Nem tudom, mi a gond a salátáddal. Igen, szénhidrátos, na és? Sokan jóval több szénhidrátot igényelnek vacsorára, mégis lefogynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!