Ha csak fogyni szeretnék akkor kell este vacsorázni?
Voltam sétálni másfél órát és erősítettem fél órát. Séta után pihentem fél órát. Aztán erősítés. Egyáltalán nem vagyok éhes. Most kell ennem hogy fogyjak? Izmosodni nem szeretnék nagyon majd ha lement a 20 kiló felesleg.
18/l
Az összbevitel számít a legtöbbet, azt oszd el úgy, ahogy neked jó. Ha ma még nem ettél eleget, akkor lehetőleg egyél, ahhoz nem kell éhség. De ha alkalmilag eszel túl keveset, az még beleférhet.
Nem azon múlik, hogy este eszel-e. Extrém esetben igen, pl. ha én este eszem (nem pár falatot, hanem rendesen), akkor garantáltan nem fogyok, mivel akkor nem lesz kalóriadeficitem. De ha a mai 1400 kcal-omat éjfélkor pakolnám be, ugyanúgy fogynék. Ahogy más is, mindannyian követjük a termodinamika törvényeit...
" Izmosodni nem szeretnék nagyon"
Ez nem gond, kalória plusszba konditermi súlyzós edzéssel talán fel tudnál szedni egy év alatt 5-6 kiló izmot. Diétába, otthoni erősítéssel ilyen gondod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!