Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak fogyni szeretnék...

Ha csak fogyni szeretnék akkor kell este vacsorázni?

Figyelt kérdés

Voltam sétálni másfél órát és erősítettem fél órát. Séta után pihentem fél órát. Aztán erősítés. Egyáltalán nem vagyok éhes. Most kell ennem hogy fogyjak? Izmosodni nem szeretnék nagyon majd ha lement a 20 kiló felesleg.

18/l

2017. máj. 15. 20:33
 1/5 A kérdező kommentje:
10 perce végeztem mindennel :)
2017. máj. 15. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
miért nem szeretnél mozogni? ha csak lefogysz, egy szétfolyt, formátlan leszel. Az izom adja meg a formát. este is lehet enni, érdemes lassú felszívódású fehérjét. pl. sovány túró
2017. máj. 15. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy éhes, akkor ne egyél. Ha éhes vagy akkor se egyél, csak igyál.
2017. máj. 15. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Az összbevitel számít a legtöbbet, azt oszd el úgy, ahogy neked jó. Ha ma még nem ettél eleget, akkor lehetőleg egyél, ahhoz nem kell éhség. De ha alkalmilag eszel túl keveset, az még beleférhet.

Nem azon múlik, hogy este eszel-e. Extrém esetben igen, pl. ha én este eszem (nem pár falatot, hanem rendesen), akkor garantáltan nem fogyok, mivel akkor nem lesz kalóriadeficitem. De ha a mai 1400 kcal-omat éjfélkor pakolnám be, ugyanúgy fogynék. Ahogy más is, mindannyian követjük a termodinamika törvényeit...

2017. máj. 15. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:

" Izmosodni nem szeretnék nagyon"

Ez nem gond, kalória plusszba konditermi súlyzós edzéssel talán fel tudnál szedni egy év alatt 5-6 kiló izmot. Diétába, otthoni erősítéssel ilyen gondod nem lesz.

2017. máj. 16. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!