Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak? 15/L?

Hogyan fogyjak? 15/L?

Figyelt kérdés
156 cm vagyok és 67 kg, nagyon szeretnék lefogyni mert isszonyuan érzem magam a bőrömben de sportra nem járok tul zárt és félénk vagyok nem szeretem a közösségeket de viszont itthon szoktam 45perces gyakorlatokat végezni most a kefires diétára gondoltam hogy kipróbálnám arrol is várok véleményeket :) Esetleg ha valaki szintén fogyni szeretne velem tarthat, hiszen egyutt könyebb mint egyedul;)elore is koszonom a valaszokat
2017. okt. 4. 17:58
 1/9 anonim válasza:
2017. okt. 4. 18:34
 2/9 anonim válasza:
0%

Étkezés: reggeli vagy van, vagy nincs, de ebédre nagyon sokat be kell vinni, vacsorázni egy két gyümölcsöt, vagy csirkehúst, halat, virslit. A lényeg ebéd után sem kenyeret, sem zsömlét, sem pékárut nem szabad illetve cukrot, chipset, csokit, sósat, édességet sem lehet enni. Csokit csak délelőtt ehetsz, hetente egyszer vagy kétszer. Zöldséget, főzeléket, gyümölcsöt amennyi belédfér.

Egyébként a kefír, meg a joghurt az jó vacsorára.

Egyébként elmész a háziorvoshoz és megmondod, hogy fogyni szeretnél, hogy mit javasol. Nekem legalábbis a fentieket mondta.

Testmozgás: kezdetben gyalogolni kellene, gyalogolj át kétszer gyorsan egy nagyvárost naponta. Később lehet futni is. Hasizomerősítéseket kell csinálni. Felülés fekvésből minden harmadik nap egyre többet 20-120-ig ötösével felfelé 3 naponta.

Ahhoz, hogy mindezek menjenek sok folyadékot kell inni, magnéziumot kell pótolni. Ásványvizet, gyümölcsleveket.

Én is a fogyással kínlódok.

2017. okt. 4. 18:40
 3/9 anonim válasza:

Sziaa! En most 165cm 66 kg...15/l szívesen csinálom veled végig, mert egyedül nagyon nehéz:( Ne próbálj ki semmiféle diétát, mert a mi fejlődő szervezetünknek ez nem jó. Szimplán étkezz egészségesen, és sportolj! Azok a 45 perces tornák nagyon jók, később majd mennj fog több is!

Minta étrend:

Reggeli: teljes kiőrlésű/ szénhidrát csökkentett kenyérből szendvics (vekonyan megvajazva, csirkemell sonkával, sok zöldséggel)

Tízórai: egy alma korpás keksszel

Ebéd: grill csirkemell, grill zöldségek

Uzsonna: valami gyümölcs, vagy egy pohár natúr joghurt

Vacsora: tonhalsaláta

Sok sikert!

2017. okt. 4. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:

#3 végre normális válaszoló aki megfogalmazta a lényeget ne fogyókúrázz hanem mozogj. Nem futásra kell feltétlenül gondolni hanem amit szeretsz pl ugrókötél stb.

16F

2017. okt. 4. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:
#2 ekkora baromságot összehordani ez hihetetlen, téged nagyon elinformáltak. ;)
2017. okt. 4. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen a kefires diéta, de biztos valami nőimagazinos koplalós butaság.

Mozgás akkor van, ez jó. De egy rendes, tartható életmódra térj inkább, amit persze a fogyás idejére kissé szigorúbban veszel (bár ha lassan fogysz, akkor ehetsz annyit, mint ami a későbbi súlytartód, de nem ez a tipikus megközelítés).

Sokféle jó étrend van s egy sem, ami mindenkinek megfelel. A legegyszerűbb, ha a saját étrendedből indulsz ki, finomítod, javítod, keveseknek jön be a drasztikus váltás.

Sok sikert! Lehet, hogy jobban jössz ki a dologból, mint az, akinek a te korodban nincs súlyproblémája, úgyhogy boldogan összeeszik mindenfélét nagy mennyiségben s később majd koppan. Én örülök, hogy muszáj volt ismereteket szereznem s jobb életmódra váltanom, ez azért eléggé fontos az egészséghez.

2017. okt. 4. 23:39
 7/9 anonim válasza:
Szia 14/l vagyok 158cm es 62 kg hetfon kezdem a dietam 90 napos dieta persze addig csinalod ammeddig annyit fogysz amennyit tenyleg szeretnel en tavaly nyaron csinaltam 3 het alatt 7 kg t fogytam hetfon kezdem ha szeretnel nezz utana es csinald velem esetleg privatba beszelhetnenk
2017. okt. 5. 15:32
 8/9 anonim válasza:
A 2. bejegyzést kiegészítve még annyit szeretnék leírni, hogy vacsorára a lehető legkevesebbet kell enni.
2017. okt. 5. 18:28
 9/9 anonim válasza:
5-ös, miért baromság a 2-es?
2017. okt. 6. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!