Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miket egyek diéta alatt?

Miket egyek diéta alatt?

Figyelt kérdés
Azt tudom miket nem lehet meg miket lehet de én arra vagyok kíváncsi ,hogy reggelire,ebédre,vacsorára milyen ételeket érdemes enni.Ti miket szoktatok enni?

2017. okt. 4. 03:57
 1/2 anonim válasza:
44%

Hát a nasikat (csoki,édesség,chips stb....tudod mikre gondolok) teljesen zárd ki, vagy nézz olyan recepteket amik "diétásak". Emellé sok-sok zöldség, picit kevesebb gyümölcs (banánnal óvatosan) fehérje. Csupa egészséges dolog! :) Illetve cseréld le a 3,5 vagy 3,8%-os tejet 1,5-re és a napraforgó olajat olviára vagy kókuszzsírra ha az segít, leírom mit ettem én, mikor fogyóztam:

Reggeli:

zabkorpa 1,5%-os tejjel

Ebéd:

Ami édesanyám éppen főzött. Mindig odafigyelt arra hogy napraforgó olaj helyett olivát használjon, illetve hogy köretnek mindig sok zöldség legyen.

Pl.: hal+párolt zöldség vagy 2pici csirkemell és kukoricás rízs. Leveseket is gyakran csinált, karfiol leves az egyik kedvencem és kevés is benne a kalória! :)

Vacsora:

Mindig valami könnyűt pl salátát!!

Tartsd be azt az arany szabályt hogy "Reggel egyél úgy mint egy király, délben mint egy polgár, este mint egy koldus"

2017. okt. 6. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Reggel zabkása de egy héten csak kb.2-3 alkalommal mert annyira nem szeretem.Abonett vagy puffasztottrizs szelet sonka paradicsom paprika körözött.Nálam a vacsora az szokott lenni mint a reggeli. Ebédre külön főzök magamnak, ma pl.rakott karalábé volt. A túró és natur joghurt minden nap megy hol édesen, hol sósan.Én személy szerint a tízórait és uzsonnát nem igénylem, max egy alma ha úgy van.
2017. okt. 15. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!