Miket egyek diéta alatt?
Hát a nasikat (csoki,édesség,chips stb....tudod mikre gondolok) teljesen zárd ki, vagy nézz olyan recepteket amik "diétásak". Emellé sok-sok zöldség, picit kevesebb gyümölcs (banánnal óvatosan) fehérje. Csupa egészséges dolog! :) Illetve cseréld le a 3,5 vagy 3,8%-os tejet 1,5-re és a napraforgó olajat olviára vagy kókuszzsírra ha az segít, leírom mit ettem én, mikor fogyóztam:
Reggeli:
zabkorpa 1,5%-os tejjel
Ebéd:
Ami édesanyám éppen főzött. Mindig odafigyelt arra hogy napraforgó olaj helyett olivát használjon, illetve hogy köretnek mindig sok zöldség legyen.
Pl.: hal+párolt zöldség vagy 2pici csirkemell és kukoricás rízs. Leveseket is gyakran csinált, karfiol leves az egyik kedvencem és kevés is benne a kalória! :)
Vacsora:
Mindig valami könnyűt pl salátát!!
Tartsd be azt az arany szabályt hogy "Reggel egyél úgy mint egy király, délben mint egy polgár, este mint egy koldus"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!