Jó étrend? Miket próbáljak még ki.
Sziasztok. 15 éves vagyok 158 cm 60 kiló sot a gimiben most volt meres 25%zsir es 36%izom van rajtam. Nagyon rosszul erzem magam a bőrömben. 55kilóra szeretnék fogyni úgy hogy ne ceszìtsek izomból mert régen nagyon sokat kézilabdáztam. Annyi dieta utan neztem a neten es annyi keresztezi egymast egyel sok gyumolcsot zoldseget kontra ne egyel sok gyumolcsot eleg egy bap 1 alma max! Ossze vagyok zavarodva. 1000 kalóriás diéta beválhat
Reggeli:1vagy 2 tojasos rantotta valamilyen zoldseggel es egy bogre tea vagy tej
Tizórai: 1 kiwi 1 eper
Ebéd: éppen aktuális leves (anyukam hazi zoldsegekbol szokott fozni hatha ez szamit)
Uzsonna: valamilyen gyumolcs
Vacsora:rantotta zoldsegekkel
Nem tudom mik azok amiket (az edessegek mellett) ne egyek
Ilyenek:piritos,tej ehetoek?
Edzes: 40 perc bicikli vagy futas +kulonbozo gyakorlatok (hasra,com,fenek)
Szoval 5-6 kilot szeretnek fogyni ez sikerulhet igy? Tippek?tanacsok? Tapasztalatok?
Szia!
Nem tűnik rossznak, ha nem vagy éhes mellette. A rántotta, zöldségek, zöldséges levesek tök jók.
Pirítóst (búzakenyés) és tej én nem ajánlom. Nem azért, mert egyáltalán nem lehet fogyni miattuk, de nehezítik a fogyást, éhesebbé tesznek, károsak.
Amit magadtól írtál így egész jó, főleg ha neked is kényelmes, tartható.
Próbáltam tömör lenni az előbb, de ki kell egészítenem...
Gyümölcsöt ehetsz, de a kevesebb sokunknak jobb. Nem kötelező.
A zöldséget támogatom, hasznos s személy szerint nagyon szeretem is. Változatosan lehet enni.
Nem csodálom, hogy összezavarodsz, sok téveszme kering a táplálkozás körül s teljesen különböző nézetek vannak arról, mi egészséges és mivel lehet fogyni.
Sokféle jó módszer létezik. Kérdés, hogyan szeretsz enni, mert egy drasztikus váltás nem biztos, hogy jó ötlet. Illetve van, amelyik igen, de lehetnek dolgok, amiket semmiképp nem változtatsz meg. Amíg a tested megkapja a szükséges tápanyagokat, OK, van mozgástér :) Nem mindenkinek ugyanaz a jó, de vannak közös elemek, elvégre van hasonlóság a testünk működésében.
Személy szerint hasznosnak tartom, ha figyelsz a testedre s ha valami nem esik jól, nem erőlteted.
Ha már edzel, a karjaidat se hanyagold el (nekem azok a legfontosabbak, milyen jó már az izmoktól jó alakú karokkal rendelkezni pálcikák vagy hurkák helyett :))!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!