Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zsírégető diéta összedobása?

Zsírégető diéta összedobása?

Figyelt kérdés
Üdv, leszeretnék adni a jelenlegi súlyomból és ehhez készítik egy megfelelő étrendet. Az Interneten sokmindenhol utána olvastam ennek a diétának, étrendnek. Viszont megoszlottak a vélemények. A legtöbb helyen azt írták, hogy a napi ch, fehérje, zsír értékeket úgy kell kiszámítanom, hogy a jelenlegi testúlyomat megszorzom a megfelelő értékekkel. Fogyáskor pedig újraszámolom. Viszont, más oldalakon pedig azt olvastam, hogy ha én 90 kiló vagyok és 69-re akarok lefogyni, akkor 69-el kell megszoroznom a fehérje(2 gramm), szénhidrát(2,5 gramm) és a zsír(0,25 gramm) ajánlott értékeit, hogy meglegyen a napi bevitel. Most akkor melyik varáció a helyes? Vagy mindkettő az?

2015. ápr. 25. 14:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Bármelyik lehet jó neked, ha az jó neked.

Nekem 0,25-ös zsír szorszó és 2,5 grammos szénhidrát szorzó.. én nem hízok ha sok ch-t eszek, de teljesen nagy baromság lenne így ennem. Nem azt mondom, biztos van aki ezt bírja, boldog tőle meg egészséges és fogy, de azért a fél világ már túlsúlyos a szénhidrát túlevés miatt.

Én 1-2g fehérjét, 2 gramm körüli zsírt és ilyen 0,5-1g körüli ch-t, azt is zöldségekből és nem búzából sokkal jobbnak tartok. Kb. És fogyáskor egyszerűen nem kell annyi kalóriát bevinni mint egy sportolónak súlytartáskor, ez a másik. Hogy ez neked mégis mennyi.. majd úgyis érzed, szerintem értelmetlen túlmisztifikálni a méregetést.

2015. ápr. 25. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!