Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vélemény a mai napomról?

Vélemény a mai napomról?

Figyelt kérdés

Fogyás a cél.

Reggeli: 1 tk zsömle benne 2 szelet sajtos pulykapárizsi + 1 zsírszegény sajt

Ebéd: 60 g zabpehely + 200 g alma

Aztán elmentem futni 54 percet + fél óra séta

Napközben is setalok amúgy minden nap legalább fél órát

Futás után 175 g paradicsomos konzerv hal meg ettem 2 tányér húslevest ami csak lé volt és volt benne kb. 5 falat répa

Jó a mai nap?

17/l

2017. okt. 2. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha fogyni akarsz, akkor a legtöbb szénhidrátot el kell hagynod. lásd: zsemle. Ha annyira tészta ehetnéked van, válts teljeskiőrlésűre. A mozgás jó, de a fogyáshoz inkább a kardió és intervall edzések illenek jobban. ui.: Ha a kenyér és tésztaféléket elhagyod, készülj fel rá, hogy fáradékonyabb leszel, de látványosabb eredményt tudsz elérni. Igyál sok vizet és a gyümölcsöket, zöldségeket se hagyd ki az étrendedből.

Sok sikert a fogyáshoz!

2017. okt. 2. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Makrókkal többet kezdenék, de így leírva is eléggé koplalósnak tűnik ez.
2017. okt. 2. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt kihagytanm, hogy én azért a több kalória mellett sokkal több zöldséget is ennék...
2017. okt. 2. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
nagyon koplalósnak tűnnik tényleg, meg hát a reggeli..semmi hasznosat nem tartalmaz..sajnos ez ilyen magyar beidegződés, iskolába évtizedek óta adják a párizsis zsemlét a gyereknek, így elég nehéz anélkül elképzelni a napi étkezést pedig tényleg semmi szükség nincs rá..
2017. okt. 3. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:

1-es! A tk=teljes kiorlesu, uh a kerdezo nem feher zsomlet majszol reggelire!

Amugy nekem is nagyon kevesnek tunik.

Miota csinalod? Kicsit tobbet kene enned, mert igy nem fogod sokaig birni.

Használd a kaloriabazis.hu-t! Nagy segitseged lesz!

Sok sikert es kitartast!

2017. okt. 3. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!