Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a mai...

Mi a véleményetek a mai napomról? (tudom, sokadik ilyen kérdés)

Figyelt kérdés

Mivel soha nem szoktam semmit lemérni, így nem fogok tudni pontos mennyiségeket mondani. Annyit eszek mindig, hogy ne érezzem magam nagyon eltelítődve, de nem éhezek.

Reggeli: egy natúr joghurt, egy őszibarackkal, egy evőkanál zabpehellyel, kávé (csak édesítővel)

Tízórai: görögdinnye

Ebéd: tonhalsaláta (tonhal, paradicsom, uborka, zöldpaprika, kaliforniai paprika)

Uzsonna: uborka, 2 szelet sajt

Vacsora: egy paprika megtöltve körözöttel, paradicsom, uborka

Nap közben még megittam kb. 3 liter szénsavmentes vizet.

Ma nem mozogtam semmit, mert 20-dika van és nincs nyitva a fitnesz, de általában heti kb. 8 órát edzek.

Lány vagyok, 19 éves, 158 cm magas, 50 kg.

2013. aug. 20. 18:12
1 2
 1/11 anonim válasza:
ezt be is tartod?hogy bírsz csak ennyit enni?
2013. aug. 20. 18:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt fetrengenék kínomban az éhségtől.... Amúgy csajszi ez nagyon kevés fehérje amit bevittél. Fehér húsokat ehetnél többet is, különben hogy szeretnél izmosodni? Gondolom valami formát is szeretnél a fogyókúra végére.
2013. aug. 20. 18:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Kevés

ezzel bírsz edzeni?

2013. aug. 20. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha ezekből dugig etted volna magad, akkor is félelmetesen és betegesen kevés lenne.

Ha hozzáveszem a mozgást (nem a mai nap számít, hanem a rendszeresség), meg azt, hogy teljesen normális a súlyod (sőt, kimondottan jó!) és egy dekát sem kéne fogynod, akkor egyenesen katasztrófa.

2013. aug. 20. 19:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, betartom, és igen bírok vele edzeni és egyátalán nem szenvedek, nem éhezek, komolyan elég ennyi. Egyébként mindenkitől azt hallgatom, hogy kevés és valamennyire egyet kell értenem, részben ezért is írtam ki a kérdést, de nem bírok többet enni.
2013. aug. 20. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csirkemellet bele!
2013. aug. 20. 19:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Szoktam csirkemellet is enni, sőt leggyakrabban azt eszek, csak ma éppen nem úgy jött össze.
2013. aug. 20. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:
óó én is natúr joghurtot ettem reggelire őszibarackal és kávét is ittam édesítővel.:DD amúgy ha elég ennyi akkor nincs semmi gond szerintem..én is hasonló mennyiséget eszem van hogy többet kicsi mikor hogy ugye csak 3szori étkezésben. hát őszintén én még bírnék bőven enni de valamit valamiért :) 164/60 és 17/l :D
2013. aug. 20. 21:58
 9/11 A kérdező kommentje:

Utolsó, ez telepátia :D

Azért néha én is szoktam többet enni, de általában ennyit.

2013. aug. 21. 09:36
 10/11 anonim ***** válasza:
De egyebkent attol fugg mit szeretnel elerni, mert ettol fogyni biztos h fogysz, bar mozgas nelkul, halottnak a csok! Ha viszont izmosodni szeretnel, ahhoz nem tul idealis.
2013. aug. 21. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!