Mi a véleményetek a mai napomról? (tudom, sokadik ilyen kérdés)
Figyelt kérdés
Mivel soha nem szoktam semmit lemérni, így nem fogok tudni pontos mennyiségeket mondani. Annyit eszek mindig, hogy ne érezzem magam nagyon eltelítődve, de nem éhezek.
Reggeli: egy natúr joghurt, egy őszibarackkal, egy evőkanál zabpehellyel, kávé (csak édesítővel)
Tízórai: görögdinnye
Ebéd: tonhalsaláta (tonhal, paradicsom, uborka, zöldpaprika, kaliforniai paprika)
Uzsonna: uborka, 2 szelet sajt
Vacsora: egy paprika megtöltve körözöttel, paradicsom, uborka
Nap közben még megittam kb. 3 liter szénsavmentes vizet.
Ma nem mozogtam semmit, mert 20-dika van és nincs nyitva a fitnesz, de általában heti kb. 8 órát edzek.
Lány vagyok, 19 éves, 158 cm magas, 50 kg.
2013. aug. 20. 18:12
11/11 A kérdező kommentje:
Eddig egyébként tényleg fogyóztam, most már csak egy nagyon kicsi hasam van, azt még le akarom dolgozni, utána átállni jobban az izmosodásra, akkor persze már nem pont így fogok enni.
2013. aug. 22. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!