Véleményetek a mai napomról?
1. étkezés: félbarna (házi, amit mi csináltunk) kenyér (2 szelet), kókuszzsírral vékonyan megkenve, paprika, 2 csipet hántolt napraforgómag
2. étkezés: savanyú alma
3. étkezés: epres activia, csésze kv negyed kvs kanál mézzel
4. étkezés: tojásrántotta (kókuszzsír, 1 hagyma, paprika, egész tojás), 1 szelet kenyér (olyan, mint az 1. étkezésnél)
Ezen kívül még ittam kb 1,5 liter teát amiben 2 ek cukor volt.
Nyilván sok a szénhidrát. Nem érzem úgy, hogy rengeteget ettem. Éhes sem vagyok. :) Ezt már lehet az elmegy kategóriába sorolni? Alapból naponta sokkal többet eszek, édességeket, felvágottakat, több bögre tejeskávét stb. :) Úgy érzem, elindultam egy úton.
Nagyon jól csinálod! 1.5 liter folyadékot iszol egész nap? Ha igen, akkor kicsit igyál többet, mert ez a mennyiség szerintem kevés. Nem mellesleg sokszor az ember ivás helyett is eszik mert azt hiszi éhes pedig nem :-)
Mennyi idös vagy?
Ha megvan a napi 3 liter, akkor szuper vagy!
Csak így tovább!
Elsö voltam :-)
Mem volt sok, de több fehérje és zöldség kellene.
Pl 1 étkezésre eheted a tojást és sajtot is(zsírszegényet) ha már húst nem eszel(legalábbis szerintem, de ha tévedek akkor párolt hús/hal is mehet 4.étkezésre)
3. étkezésnél natúr joghurtot egyél,ezekben a gyümölcsös joghurtokban annyi színezék, cukor van!
Cukrot hagyd el, mézet is a kávéból, helyette nyírfacukor/stevia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!