Legkevesebb ideig tartó edzésterv, gyors fogyással?
Edzést mi értelme még hónapokig sem csinálni...? Pár hónap az semmi se, edzés pedig jó esetben életünk végéig kell, az egészséges élet része. Persze az oké, hogy a fogyás idejére keményebben nyomod, de ha már edzel, akkor izmosodj is, azt pedig meg is kell tartani...
Az étrend alapvetően fontos.
Nyilván az intenzívebb edzések égetnek több kalóriát, futás, biciklizés, intenzív tornák... Izmosodásról nem írtál, úgyhogy az erősítő edzést nem tudom, említsem-e, bár szerintem nem árt, ha egyben megedzed az összes nagy izomcsoportot (s a kicsiket is), az anyagcserédnek tuti jót tesz ;)
S persze az aerobnak is van komoly létjogosultsága, főleg, ha kardiót nem bírsz sokat, aerobra pedig van időd, kedved. Pl. én nem vagyok jó kardióban. Hetente futok összesen talán 20 percet (bár ez azért javul), sok adagban s gyaloglok sok órát. Nyilván a gyaloglásom éget több kalóriát, csak egységnyi idő alatt jóval kevesebbet. Ha majd tudok hosszabban futni, sokkal jobb lesz, de némi hegyi túrázás akkor se jön majd rosszul. Van, aki ráér vagy nem sok plusz idő, ha gyalog megy ideoda. Sok kicsi sokra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!