Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet hataspsan a...

Hogyan lehet hataspsan a zsirt a hasrol egetni? Edzesterv erdekelne.

Figyelt kérdés

23/F

190+ cm magas, vilageletemben vekony voltam, szuleim sem hiztak meg soha.

Mostanaban a koldokom alatt picit hiztam. Es ugy gondolom minel hamarabb le kell csapni ra.

2017. aug. 27. 16:58
 1/6 A kérdező kommentje:
szoval a lenyeg: magas vekony srac aki genetikailag inkabb a kockahasra hajlamos mint a pocakmacira, a nyaron tobb sört ivott es tobb zsirosat evett a kelletenel, es bepanikolt mert feljott egy kicsi a hasara. Nem fogyni akarok hanem a feljott kb 2 kilot atdolgozni izomra nert vekony vagyok meg mindig. Szoval ilyen etrend is erdekelne
2017. aug. 27. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Márpedig fogynod kell zsírból. S építeni izmot, választhatsz, melyiket előbb, hacsak nem vagy kezdő.

Az étkezéseden fog múlni a fogyás, persze minél több kalóriát égetsz edzéssel, annál jobb. Pl. viszonylag sok kardió. Vagy sok aerob, akár sétálhatsz is, csak sok legyen és ahhoz képest az étkezéssel ne szállj el.

2017. aug. 27. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs irányított fogyás, majd a tested eldönti, honnan, mekkora mennyiségben kíván zsírt veszíteni.

Kardióval lehet a legjobban zsírt égetni, mivel annak a legmagasabb az energiaigénye. Ha szép eredményt szeretnél, súlyzós edzés is kellene minden izomcsoportra.

2017. aug. 27. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs olyan, hogy csak hasról fogysz.

Kardió + szénhidrát szegény étrend.

Üdv, egy hasonló cipőben járó kolléga :D

2017. aug. 27. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Zsírszövet soha nem fog átalakulni izomszövetté.

Tehát fogynod kell.

2017. aug. 28. 07:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Abbahagytam a sörözést, nem ittam szénsavasat és a cukros cuccokat lecseréltem édesítősre, esténként lenyomtam 100 fekvőt és 100 felülést, ennyi volt a teendő. Teljesen eltűnt a pocakom. Mázli, hogy hamar reagáltam rá.
2017. okt. 4. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!