Nektek milyen fogyókúra/diéta/edzésterv vált be?
Nekem?
1nap: sulyzós
2. kardio
3. sulyzos
4. kardio
5. sulyzós
6. kardio
7. pihenő
Emellett napi 3.6-4 liter víz. Zöldségek, húsok minden mennyiségben. Zöldségekből is inkább a brokkoli, karfiol, bab előnyben. Minden reggeli Zabkásával indult (reszelt almával ízesítettem) onnantól zöldség meg hús egész nap. Amikor édesség hiányom volt akkor Mogyorót, tökmagot, pisztáciát ettem (sokan mondják hogy ez rossz mert zsíros... ne félj a zsíroktól, mert a jó minőségű zsírok hozzájárulnak a zsír anyagcseréhez, emellett vannak zsírban oldódó vitaminok. Ezért az egyik legjobb választás a mogyoró.) Mindig ettem este 6 után hisz ez is egy fa..ság. Bár én az edzéseimet iylen 20:00-20:30ra hagytam abba ezért is ettem este hisz fel kell töltenem a glikogent az izmokban. Általában valami gyors felszívódású szénhidrátot egy kis tojással ettem. Reggelit sosem szabad kihagyni hisz mikor felkelsz katabolizmus állapotban van a tested... stb stb... de szépen utána tudsz ezeknek olvasni.
Jobb lenne, ha nem terjesztenéd az ilyen elroggyanást! 55 kilós nőként elájulnék egy ilyen étrend mellett. Ha valaki kicsit is mozog, nem bírja ezt, és nem is egészséges.
"A két hét alatt 9 kg fogyást garantál a diéta. " - Ez is milyen beteg szöveg már.
El sem merem képzelni, milyen "gyönyörű" lehetsz, ha ezzel fogytál 30 kilót.
Én nem mondtam, hogy lelehet vele fogyni 2 hét alatt 9 kilót! Különben nem értem, hogy miért támadsz, hisz csak válaszoltam a kérdésedre, én nem sértegettelek. Az, hogy ki mivel "sanyargatja" magát az meg legyen a saját gondja.
1 jó tanács ne ìrj ki kérdést, ha ìgy reagálsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!