Legkevesebb ideig tartó edzésterv, gyors fogyással?
Nagyon változó volt, de általában este csináltam, és most is úgy szoktam, valahogy akkor frissebbnek éreztem magam, de ez csak személyes preferencia. Igyekeztem változatosan keresni a gyakorlatokat, cardio és erősítés egyaránt legyen benne. Nem csináltam minden nap, van, hogy úgy éreztem kell egy nap pihi, de ez teljesen rendben van, az izmaidnak kell idő regenerálódni. Az elején pokoli izomlázam volt és izzadtam mint egy ló, de maximálisan megérte. Persze odafigyeltem az étkezésre is, de nem éheztettem magam, egyszerűen nem zabáltam és nassoltam, ésszel ettem, kisebb adagokat, egy idő után ez már teljesen természetes lett. Így három hónap alatt már több, mint 10 kilót leadtam, 157 cm vagyok, 64 kg voltam, most 52 vagyok, és még mindig szeretnék egy keveset fogyni :)
Én arra biztatlak, hogy vágj bele, mert a végén nagyon büszke leszel magadra, hogy megtetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!