Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexia kerdes?

Anorexia kerdes?

Figyelt kérdés

Jelenleg anorexias vagyok. Eddig 40 kilot fogytam mert nagyon tulsulyos gyerek voltam. 98 kilorol indultam es jelenleg 58 vagyok es 170 cm. Meg nem jottem ki a betegsegbol hanem fogyni szeretnek. A kerdesem annyi lenne, hogy ha valaha ugy dontok, hogy szeretnek meggyogyulni es ugymond egeszsegesen etkezni akkor ujra 98 kilo leszek mert mindent visszahizok? A fogyasom elejen 1200 kaloriat ettem es ugy ra 1 evvel csokkentettem amit szinte eszre se vettem. Eloszor 800 majd 500 300 es most 100 kaloria alatt vagyok.

17 L

2017. szept. 26. 16:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Szerintem ezek egyáltalán nem túl egészségtelen célok. "

És a pszichiátered szerint?

Most vagy a legszebb, ne halj meg! Maradj ilyen súlyú, ahogy vagy. Arra figyelj, hogy ne hízz vissza 98-ra, de semmi szükség rá, hogy fogyjál. Miért nem akarsz meggyógyulni?

2017. nov. 13. 21:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Most már 49 kg vagyok, de már próbálkozok végre enni. És át is tértem a nyers vegán életmódra és eddig nagyon tetszik. :) Lassan, de biztosan ki fogok tudni jönni belőle!!
2017. nov. 18. 08:01
 13/15 anonim ***** válasza:

"Lassan, de biztosan ki fogok tudni jönni belőle!!"

Mármint az anorexiából? Akkor már nem igaz, amit korábban írtál, hogy "Én nem akarok meggyógyulni"?

Én nagyon drukkolok, hogy meggyógyulj, de még mindig aggódom érted. Másfél hónap alatt lefogytál újabb 9 kilót, ahelyett, hogy legalább tartottad volna a súlyodat. És a múltkor még azt írtad, hogy "Első célom az 55 kg majd a 45." Még mindig fogyni akarsz, legalábbis 45 kilóig, vagy már a hízás a cél? Remélem, az utóbbi.

2017. nov. 18. 08:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Már a testem kezdi feladni. (alacsony vérnyomás, szívszúrás, 0% energia, szédülés, kopaszodás foltokban stb. stb...) szóval már nem hiszem, hogy 45 kiló lehetek anélkül hogy az intenzíven kötnék ki. Én legszívesebben súlyt tartanék.
2017. nov. 18. 09:08
 15/15 anonim ***** válasza:
nem drágám , neked hiznod kell min egy 10-est
2017. nov. 18. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!