Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem idegesítő már ez a sok...

Nem idegesítő már ez a sok bugyuta kérdés, a helyi zsírégetésről?

Figyelt kérdés

Ilyen kérdések mint: hogy fogyhatnék a hasamból, a karomból, a combomból? Sokan nem fogják fel hogy helyi zsírégetés nincs, ha valakinek nagy a hasa akkor értelemszerűen más részein is vannak feleslegek. Én még nem láttam olyan nádszálvékony embert akinek a segge nyomta a 200 kilót.

Meg az is elég borzalmas mikor koplalással akarnak lefogyni. A kedvencem meg az mikor a sovány emberek akarnak még többet fogyni. A múltkor láttam hogy egy 170cm magas, 50 kilós kiscsaj még fogyni akart 3-4 kilót, mert kövérnek érezte magát. Csak néztem bambán hogy mit akar ez??? adtam neki normális tanácsot hogy ne tegye, inkább sportoljon és egyen normálisan, kicsit növelje a tömegét, de ő csak fogyni akar, ráadásul úgy hogy szinte nem eszik semmit. Én vagyok 178 cm és 75 kiló, komolyan már akkor a normális testsúlyú ember fog kövérnek számítani az ilyenek szemében, ez nagyon beteg dolog szerintem.

2012. aug. 31. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Azzal egyetértek hogy helyi zsírégetés nincs, max. zsírleszívás. De a koplalástól miért ne lehetne fogyni? Szerintem hatékonyabb mint a 90 napos baromság.
2012. aug. 31. 23:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Hirtelen valóban "hatékony", de baromira nem egészséges.

Ráadásul amit így koplalással gyorsan ledobsz, az nagyon hamar vissza is jön.

Na meg nem a zsír megy le vele, aminek kellene, hanem inkább az izomzat, ami szintén elég negatív dolog.

Nem koplalni kell, hanem megfelelően, megfelelő mennyiséget enni.

Én is elkezdtem kicsit számolgatni, hogy mit és mennyit eszem, de most 3 nap és sok-sok olvasás után emeltem a napi keretet, mert bár így lassabban érhető el a kívánt eredmény, de biztosabb, tartósabb és nem utolsó sorban a zsírból fog (remélem) nagyrészt lemenni.

(Amúgy kb pont az a célom, mint amennyi a kérdezőnek van. A magasságom kb ugyan annyi, csak én 83 körül, már alatt vagyok most. Elkezdtem napi szinten mozogni és odafigyelek, hogy mit eszem. Ha minden jól megy pár hónap és ott vagyok, én ráérek.)

2012. szept. 1. 01:12
 3/6 anonim ***** válasza:

nem idegesít.

az ilyen kérdéseket már meg sem nyitom.

egyébként a céljuk egyértelmű.

lefordítva kb ez-

utálok edzeni,étrend betartásához lusta vagyok,és igazából megerősítésre várok,hogy nem is kellene zsírt leadnom.

az ilyen kérdések erről szólnak.

a koplalók meg beteg emberek,nem tudom minek írnak ide.

2012. szept. 1. 04:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Én is úgy fogytam le hogy kivontam sokféle ételt az étrendemből és elkezdtem rendszeresen mozogni. Most a nyáron volt időm ezekre a dolgokra, majdnem minden nap elmentem futni, biciklizni, és súlyzóztam is itthon olyan súlyokkal amiket találtam. Nem jártam konditerembe se és hatalmas eredményeket értem el. Persze ezt most nem dicsekvésből mondom, csak arra akarok kilyukadni hgoyha az ember komolyan gondolja akkor bármit elérhet a világon.

Most a nyáron fogytam 18 kilót, így is terveztem, pontosan ennyit, talán az első célom a 10 kiló volt, de így még jobb lett, a suli kezdéséig sikerült leadnom és büszke is vagyok magamra. Meg is változtattam végérvényesen az étkezési szokásaimat is hogy ne jöjjön vissza a felesleg, és legalább heti 3 alkalommal elmegyek futni, vagy ahogy az időm engedi. Sajnos nem mindig van idő az embernek sportra.

Az ilyen hülye kérdéseket már én se nyitom meg, ha ők lusták normálisan lefogyni, akkor én is lusta leszek tanácsot írni. Koplaljanak csak, annyi lusta ember van, csak nézek, az összes lóg a fészbúkján mikor otthon van, sőt ha meg elmegy az okostelefonján babrál, mert anyuci vagy apuci megveszi nekik, ők meg csak azt nyomkodják eszeveszettül. Azon esznek, azon szexelnek, egyszóval azon élnek. Így nem is csoda hogy normális fiatal alig van, aki még a kicsit konzervatívabb csoportba sorolható.

20/F

2012. szept. 1. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Már nem azért de ha aktívan sportolsz, akkor nem az izmot fogja égetni a szervezet, hanem egyértelműen a zsírt. Az izomláz nem azt jelenti hogy a tested lebontja az izmaid.

Ha meg a tévé előtt tesznyül az illető, akkor teljesen érthető.

2012. szept. 1. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Pontosan így van utolsó.
2012. szept. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!