Idegesítő, hogy "55 kg vagyok és feleslegem van. "?
Annyira idegesít, hogy folyton olvasom a kérdéseket (hogy tapasztalatot, segítséget kapjak), de rohadtul elmegy a kedvem, amikor azt olvasom rendszeresen, hogy pl. 180 cm és 60 kg, és feleslege van, meg 55 kg és feleslege van, stb.
Tudom, szíve joga mindenkinek, és előre is lenézést kérek mindenkitől, de ez most nagyon kijött belőlem. Sajnos alig van olyan kérdés, ahol TÉNYLEGESEN szükség lenne a fogyókúrára, mert akár életbe vágó is lehet. Mit gondoltok?
Teljesen igazad van! Ám sajnos ez a mai trend, amit a nők maguknak teremtettek, mivel a legtöbb férfinek nem jönnek be a csont és bőr modellek... Nekem van egy ilyen osztálytársam, sovány és mindig azon hisztizik, hogy kövét, de nem csak ő teszi így, minden sovány lány, mert akinek tényleg van súlyfeleslege, az magában örlődik. Ezek a lányok azt is várják, hogy mindenki mondja, hogy: á... nem vagy kövér, jó alakod van!
Eltudom képzelni, milyen szörnyű érzés egy olyan lánynak(mivel van ilyen az osztályomban) akinek komoly súlyfeleslege van egy betegség miatt, erre a sovány lányok hozzá mennek nyavalyogni, hogy milyen dagadtak, meg neki elemezgetik a másik lányok"kövérségét"... az emberekben annyira nincs empátia...
a másodiknak üzenem: itt is szoktak lenni ilyen kérdések, de főleg a szépség és divat - egyéb kérdések részben vannak ilyenek, ahol még képeket is tesznek fel.
Kb ilyenek a szép vagyok? kérdések is...
Amikor már valaki max 2-3 kiló felesleg miatt sír hogy de dagadt vagyok az tényleg idegesítő. DE! Ha ő fogyni akar, akkor a kommentekben nem kéne elkezdeni osztani hogy hülye vagy stb, hanem a kérdésére válaszolni. Ha ő úgy érzi fogynia kell, akkor hajrá.. És attól mert vannak olyan lányok akiken 20kg felesleg van, attól még (!)mindenféle tulzásbaesés és hisztizés nélkül(!) kérhet segítségek egy olyan is akinek tényleg csak keveset kell fogynia.
Viszont ha valaki egyértelműen képmutatásból teszi ki, az már más helyzet.
A legjobb, amikor tesióra előtt az öltözőben 1-2 baromivékony lány összecsípi a bőrt a hasán, és ott siránkozik, hogy milyen hájas disznó..
Közben én meg ott 1 méterrel arrébb majdnem elsírom magam a 80 kilómmal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!