Idegesítő, hogy "55 kg vagyok és feleslegem van. "?
Annyira idegesít, hogy folyton olvasom a kérdéseket (hogy tapasztalatot, segítséget kapjak), de rohadtul elmegy a kedvem, amikor azt olvasom rendszeresen, hogy pl. 180 cm és 60 kg, és feleslege van, meg 55 kg és feleslege van, stb.
Tudom, szíve joga mindenkinek, és előre is lenézést kérek mindenkitől, de ez most nagyon kijött belőlem. Sajnos alig van olyan kérdés, ahol TÉNYLEGESEN szükség lenne a fogyókúrára, mert akár életbe vágó is lehet. Mit gondoltok?
Engem nem idegesítenek egy ideje.
Inkább még jobban érzem magam, hogy ezek itt sírnak én meg boldogan és egészségesen élek pár fölös kilóval.
Kedves válaszolok!
Úgy érzem nagyjából mind érzitek miről beszélek, ennek nagyon-nagyon örülök, köszönöm!:)
Egyben válaszolnék a válaszokra.
Az, hogy nem tudok-e okolni abból, hogy valaki 2 kg miatt akar fogyni... Sajnos nem, hiszen neki teljesen máshogyan kell az egész diétát, fogyókúrát csinálnia, mint pl nekem (most 90 kg vagyok, 8kg-ot fogytam eddig).
Én pontosan azért nyitottam ezt a kérdést, mert nem akarok én bántani senkit azzal, hogy a hasonló kérdésekre beírom a véleményem (mert nem az a célom, hogy bántsam őket, csak érdekelt, hogy mást is zavar-e).
Valaki, aki azt mondta, hogy az igazán túlsúlyos magában őrlődik, ez teljesen így van sajnos, pedig szerintem nagyrészt nekik kéne kérdezniük, tenniük ellene.
Szóval köszönöm a kúltúrált válaszaitokat, tényleg. :)
Azért várom a továbbiakat is, ha van.
Aki igazán túlsúlyos az valóban magában őrlődik és sajnálja magát, és igazából ahhoz többnyire már rohadtul lusta, hogy tegyen is ellene. Miért baj az, ha mások kevés felesleggel még az elején észbekapnak, és próbálnak jobban kinézni? Mellesleg csak megsúgom, hogy akin kifejezetten kevés felesleg van, annak van a legnehezebb dolga, ugyanis az utolsó zsírtartalékok sokkal nehezebben mobilizálhatóak, de ha egyszer lefogysz, az utolsó 5 kilónál majd te is rájössz! :) Elég idegesítő, hogy küszködsz, és nem megy le...
A másik meg, hogy 50 kilóval is lehet valakin felesleg, ugyanis nem a tömeg számít, hanem a testzsírszázalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!