Miért van az, hogyha elkezdek enni, akkor csak eszek és eszek, és nem bírom abbahagyni, csak ha már kipukkadok? Ez valami betegség?
Ha nem is betegség, de valami lelki, esetleg fizikai probléma. Bár ha tényleg nem bírod abbahagyni, akkor muszáj, hogy lelki legyen.
Ez rendszeres vagy mi van? Mert nagyritkán nekem is vannak olyan napjaim, amikor nehezen lakom jól vagy csak jólesik sokat enni. Beteggé mondjuk nem eszem magam, van, aki igen?
Lehet betegség is, persze, csak sok esetben nem az, 2 mondatból nem tudhatjuk, pont nálad mi van. De akármi is, ha jó étrenden, némi önuralommal nem oldódik meg, akkor lelkileg kell kezelni.
Ha nemrég önsanyargattál s még csak pár napja tart, akkor viszonylag érthető s várható, hogy elmúlik hamar (nem mintha röviden is jó lenne, mert nyilván megterhelő), depressziónál bizonyára neccesebb.
Még abban sem vagyok biztos, hogy tényleg túl sokat eszel vagy csak neked úgy tűnik, mert olyan is van.
nyilván nem pukkadsz ki, de vajon mit értesz alatta konkrétan? Én azt, hogy már fáj a hasam, annyit ettem, ez az, amit nagyon nehéz megcsinálnom a természetes védekező reakcióim s a hedonizmusom miatt (de van az a lelkiállapot, csak nem zsinórban több napon át. jobb étrenden ez sokat szelídül). Ha csak alaposan jóllaksz s több tényleg rossz lenne, de még nincs gond, csak kicsit lelankadsz és egy ideig emésztesz, az még szolidabb eset, azon pl. én nem akadok fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!