Aggódom a barátnômért, veletek is volt ilyen, vagy Ti vagytok (ismertek) olyanokat, mint O?
Pszichológushoz kellene járnia, ebből hosszú idő kigyógyulni.
Mivel nagykorú, így nem kényszerítheted, max. kérheted rá.
A barátnőd kórosan sovány. Nem egészséges. Menzesze pl van még?
A futással is csak bontja az izmait, ha nem eszik rendesen. Szó szerint elsorvasztja az izmait... Amikor meg a szívizma akarja felmondani a szolgálatot, akkor lehet meglepődni.
Amikor én voltam anorexiás, bedugtak egy gyermekpszichiátriába, 3 hétig az inetzíven voltam... Akkor mehettem haza, amikor nőtt a súlyom 8kg-t, és nem voltam életveszélyben, és utána is hetente kellett visszajárnom kontrollra. Akkor persze feleslegesnek tartottam az egészet. "Boldog, szép voltam, nem értettem, miért akarnak disznót csinálni belőlem".
Évekkel később visszagondolva, ha nem segített volna a pszichológusom, ha egy kicsitt "engedékenyebb" lett volna, elnézte volna, hogy fogytam egy kicsit, már nem élnék. A pszichológusnak nem jófejnek kell lennie, hanem el csak el kell érnie, hogy a betege normalizálja a súlyát. menjetek el Dr Túry Ferenchez, ő az ország legjobbja .
Csak hogy értsd, az anorexia nem játék. Súlyos önértékelési probléma, ami miatt lassan megöli magát az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!