Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akkor kb 1 hónap múlva látszik...

Akkor kb 1 hónap múlva látszik változás?

Figyelt kérdés
nincs súly csak zsírfeleslegem a combomon meg a fenekem lett kicsit nagy a többi részemhez képest és érződik ,hogy zsír ezért figyelek kajámra meg napi 1 órát sportolok(kocogás,aerobic )szóval sok helyen olvastam 3 hét múlva látszódik a változás.Ez így igaz?Akkor 1 hónap múlva már vékonyabbak lesznek ezek a testrészek is?
2010. máj. 27. 06:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már előbb is, és nem csak kívülről ,de belülről is jobban fogod magad érezni :)
2010. máj. 27. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

Rajtam 25 kiló felesleg volt és kb már mindenhol volt, viszont én csak kb 1-1.5 hónap múlva kezdtem el érezni a változást, meg kb a ruhák is akkor kezdtek el lepotyogni rólam. Akkor volt pár hónap amikor folyamatosan cserélni kellett, meg tényleg remekül is éreztem magam, aztán megint beállt egy állandóra, csak kevesebb kilóval mint előtte.

Most a súlytartás korszaka van, nem hízok, de vigyáznom kell, ami megint egy nehéz szakasz.

2010. máj. 27. 09:38
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat ha valakinek van hozzáfűzni valója szívesen meghallgatom
2010. máj. 27. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!