1 hónap alatt látszódni fog a változás a testemen ha heti 5-6x lemegyek futni 40-50 percet?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 18:57
1/4 bix válasza:
kajától is függ, nomeg hogy mennyi vagy most, de általában valamennyi változást látni fogsz. csinálsz fényképet előtte utána, aztán kiderül. ha elég intenzív a mozgás akkor akármi is lehet belőle
2/4 A kérdező kommentje:
165cm/60kg mindent eszek csak kevesebbet, de amúgy is sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.Fehér kenyeret csak ritkán eszem.
2011. júl. 26. 19:13
3/4 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok és 61 kg. 1 hete futok, heti 3 alkalommal (4-szer voltam összesen). Nem bírok 40 perceket egyelőre, csak 10-20 percet (fokozatosan növelem), és már mentek le centik. A súlyom nem változott, de derékból és combból 3 centi lement, hasból is 1 centi...úgyhogy igen, hatásos lehet, csak csináld. :)
Ja, és én nem diétázom.
4/4 A kérdező kommentje:
hú köszi:)
2011. júl. 26. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!