Mit tegyek ha megereszkedett a fenekem a fogyas utan es nagyon narancsboros?
Figyelt kérdés
eddig kover voltam, most lefogytam de csunya lett a fenekem, olyan formatlan, elotte kerek volt, meg csunyan narancsboros es a fenekem aljanal latszik a borfelesleg is. ha megnezem a tukorben olyan mintha egy 50 eves not latnek, pedig 24 vagyok. Nagyon elvagyok keseredve. Valakinek sikerult helyrehozni, vagy csak a mutet segithet? Arra penzem nincs:( ha tudtok mas megoldast irjatok le legyszi.2010. máj. 26. 21:22
2/3 anonim válasza:
A sporton kívül mással is segíthetsz a helyzeten. Fontos a vér és nyirokkeringés fokozása: masszírozd az adott területet a szív felé irányuló mozdulatokkal, jó a hideg-meleg zuhany is (persze ez is csak ott, ahol szükséges) és a verbőséget növelő sportkrémek.
3/3 anonim válasza:
Istenem, ennyi sületlenséget.....
Edző vagyok, sok ilyennel találkozok nap mint nap.
Keress privátban, ha érdekel.
(írd meg a problémádat, mert sokan írnak és nem tudom beazonosítani ki vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!