20 éves vagyok,130 kg-ról fogytam eddig 100-ra. Fenn áll a lehetősége annak hogy fogyás után a bőröm megereszkedett lesz és nem húzódik vissza?
Vagy ez csak idősebb korban lehetséges?
Oldalról hogyan tudnám letornázni az "úszógumit"?
Minden tanácsot szívesen fogadok!
Fiatal korban nyilván ruganyosabb a bőr, de megvannak azért a fizikai határai. 130 kilónál már olyan nagy a súlytöbblet, hogy valószínűleg sosem lesz olyan a bőröd, mintha sosem lettél volna kövér. (Nekem is ilyen.) Egyrészt próbálj meg reménykedni, hogy genetikailag strapabíróak a kötőszöveteid, akkor kevésbé lesz plötyi fogyás után. :)
Amúgy igyál sok folyadékot, az segít a kötőszöveteknek, használj testápolót, az szintén javítja a rugalmasságukat, állítólag a hideg-meleg vizes zuhanyozás is segít valamennyit. Ja és a legfontosabb, hogy heti fél-egy kilónál ne nagyon fogyj többet, akkor lesz ideje a bőrnek alkalmazkodni.
Sok sikert! :)
26/N
Stimmel.
Nyomjad tovább, csak LASSAN...
Kitartás :)
Itt írják hogy Falusi Mariannak is egy időre abba kellett hagynia a fogyókúrát hogy a bőre tudjon alkalmazkodni a hirtelen sok fogyásához.
Akkor nem mozogsz mellette, és nem ezsel sok fehérjét?
Szerintem akkor már most is rohadtul lóghat a bőröd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!