Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Kb két hónapja fogyókúrázom, szépen haladok, számolom a makrókat, különösen odafigyelek a megfelelő fehérje bevitelre(napi min 1,5g/tk), heti körülbelül 0,5kg megy le

De most elkezdett folyamatosan felpuffadni a hasam, már reggel is kiáll picit és nagyon kemény az alhasam, és ez csak egyre romlik minden étkezés után, nem fáj de érzem, hogy feszül.

Mitől lehet ez, és mivel tudnék tenni ellene, kinek mi vált be?

(most naturland zöld borsosmentás teával és almaecettel szeretnék probálkozni, de nem tudom, hogy ez elegendő lesz e)

2017. szept. 9. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Mozogni szoktál? Zöldségeket eszel?
2017. szept. 9. 13:32
 2/3 A kérdező kommentje:

A mozgás most visszaszorult az elmúlt pár hétben ( erre is gondoltam kiváltó okként) én talán zöldségeket sem eszem már annyit mint a diéta elején, inkább a gyümölcsökre áltam át

Most éleg hülyének érzem magam, mert úgy néz ki egyből rájöttél a bajra ami nekem valamiért nem sikerült

2017. szept. 9. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne érezd magad rosszul az Achillesz már csak ilyen okos. 😊
2017. szept. 9. 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!