Fogyás sikersztorikat megosztanátok velem?
Elkezdtem heti kétszer-háromszor edzeni. Volt benne minden, láb-kar-has-kardio. És kicsit odafigyeltem arra, hogy mennyit eszem, például este 7-8 után már nem ettem. De 6-7 körül még ugyanúgy bevágtam egy akkora hamburgert, mint a fejem. Én soha nem hittem abban, hogy nem szabad krumplit vagy pizzát vagy cukrosat enni. Mindent ettem, csak nem vittem túlzásba.
10 kilót fogytam, 85-ről 75-re. 175 cm magas vagyok, 34/F.
85 kiló pedig nem sok előző, vagy nagyon zsíros voltál?
Amúgy ne nevezd már "sikersztorinak"!
Bármelyik egészséges ember le tud fogyni megfelelő étrenddel és edzéstervvel. Ez nem kvantumfizika.
Enyém se olyan hatalmas fogyás, de leírom azért a tapasztalataimat hátha érdekel :)
Jelenleg 17/l 158cm/50kg vagyok...
Magát a fogyókurát éppen egy nagy nasizás után kezdtem el, mikor úgy éreztem, hogy mostmár elég... Ez 2016 októberében volt, akkor 65 kiló voltam ugyanezzel a magassággal nyilván, ami igazából nem volt annyira durva, szóval csak ducika voltam, de azért még is...
Akkor ott kidobtam egy csokiszeletet nagy elhatározásban, ami lehet ilyen drámai hisztizés volt, de úgy döntöttem h nekem elég és h leakarok fogyni! És hálisten sikerült :)
Én eleinte nagyon belevágtam, megszabtam magamnak a kalóriamennyiséget, ami eleinte nagyobb volt majd kevesebbet is ettem egy idő után, de persze közben sportoltam is... futottam eleinte 20 percet majd 30 percet majd 45-öt míg el nem értem a 60 percet, de néha a 75 is megy már :)
Ennivaló téren szinte mindent ettem, de azért ha az embernek van egy alap 1600 kalóriája, akkor nyilván elgondolkozik, hogy most meg eszik egy 800 kalóriás sütit egyben, vagy inkább reggelizik,ebédel,vacsorázik bőségesen és amellé nasizik egy kicsit, meg gyümölcsöket is eszik szóval beosztottam és amai napig beosztom a dolgokat! :)
Sok sikert neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!