Ki hogyan fogyott le? Irjatok nekem sikersztorikat!
170 centihez voltam 85-90 kiló.
Most ugyanezen magassághoz 65 kiló környékén mozgok.
Rendbe tették a pajzsmirigyemet :) Ezen kívül csak a szokásos heti 2x2 óra "zsírégető" órának nevezett cuccon voltam/vagyok, suliba és munkába görkorival járok (kb napi 90 perc). Étkezésemen nem változtattam.
Én 2013 első fél évében kezdtem el a tornámat, mivel olyan kövér voltam, hogy szinte menni nem tudtam, nem bírt el a gerincem, sem a lábaim. És el kellett gondolkodnom azon, ha most (143kg) vagyok akkor ha ez így megy tovább akkor pár éven belül tolókocsiba fogok kényszerülni. Tudtam magamról, hogy fanatikus vagyok, ha valamit a fejembe veszek akkor azt véghez viszem :) És 1,5 év alatt le fogytam (57 kg-t). Napi 2 órát sportoltam, soha egyetlen egy napot sem hagytam ki. Az elején szoba bicikliztem, meg mellette más gyakorlatokat. Majd amikor már elég erősnek éreztem a lábamat akkor napi 1100 lépcsőt mentem, mivel itt az otthonunkban van lépcső ez könnyen meg is oldottam :) Majd tavaly az év első felében odáig jutottam, hogy elkezdtem futni, az elején kisebb távokat 4 km-et több hónapon keresztül, majd amikor már elég erősnek éreztem magam akkor kezdtem emelni a távokat az év végére volt nem egyszer olyan, hogy 10 km-et futottam.. És tavaly le futottam 900km-ert 8 hónap alatt:) Jövő hónapban lesz, hogy 2 éve sportolok:) És mára olyan fanatikus lettem, hogy nem szeretném abbahagyni :) Soha nem szedtem semmiféle (táplálék kiegészítőt). Én csak magamban bíztam, vagyis a hitem vitt mindig előrébb, és amikor már komoly kiló lement akkor a siker ízétől szárnyra kaptam !
Ui: Én maximálisan mellőztem, a csokoládét mivel csoki függő voltam :) Volt, hogy napi szintem meg ettem 2kg csokit.. 2 éve semmilyen formában nem csúszott le a torkomon csokoládé :) Színes üdítők ki lőve. Meg a cukrot is ki lőttem :) Amúgy a pék árut én eszem ha kedvem van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!