11 éves lány vagyok, és fogyni szeretnék. Ez/ezek a videó alapján gondoltam, és remélem segíteni is fog. (A videó lent) Remélem hasznomra válik. Ti már próbáltátok? Ha igen, az eredményt is írjátok le. Többi lent.
Level 1: [link] Be/1Pc-NizMgg8
Level 2: [link] be/ZEz0VGxsiqc
Level 3: [link] be/RSET9C0_Pus
De azt nem értem, hogy 10 nap alatt csak a level 1-et, köv.10 nap alatt a level 2-őt, köv.10 nap alatt pedig a level 3-mat kell megcsinálni? Úgyértem, hogy az első 10 nap alatt csak ezeket a level 1-es gyakorlatokat csináljam? A második 10 nap alatt pedig a level 2-őt? SOS.
Fogyás tényleg nem kéne. Ha esetleg súlyosnak találod magad, legfeljebb annyi, hogy nem iszol többé semmilyen curos vagy cukormentes de műanyag italt. Ásványvíz és frissen facsart gyümölcs és zöldséglevek. De a táplálkozást ilyen korban még ne nagyon fogd vissza (mondjuk csipszet, csokit, meg ilyen szintetikus trutyikat minimalizálhatod az étrendedben)!
Megnéztem a videókat. Ezeket a gyakorlatokat zsírégető és alakformáló aerobik órákon szokták csinálni. Nagyon jó lesz Neked alakformálásra! Csináld csak szépen minden nap. Igen, valószínüleg úgy érti, hogy 10 napig csak a level 1-et csinálod minden nap. És ha az már biztosan megy, és nem okoz túlzott megerőltetést, akkor válthatsz a level 2-re. Arról is csak akkor lépj tovább, ha már jól megy. És ha úgy érzed, túl sok, akkor inkább lépj még vissza egy szintet. A lényeg a fokozatosság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!