Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 11 éves lány vagyok, és...

11 éves lány vagyok, és fogyni szeretnék. Ez/ezek a videó alapján gondoltam, és remélem segíteni is fog. (A videó lent) Remélem hasznomra válik. Ti már próbáltátok? Ha igen, az eredményt is írjátok le. Többi lent.

Figyelt kérdés

Level 1: [link] Be/1Pc-NizMgg8

Level 2: [link] be/ZEz0VGxsiqc

Level 3: [link] be/RSET9C0_Pus

De azt nem értem, hogy 10 nap alatt csak a level 1-et, köv.10 nap alatt a level 2-őt, köv.10 nap alatt pedig a level 3-mat kell megcsinálni? Úgyértem, hogy az első 10 nap alatt csak ezeket a level 1-es gyakorlatokat csináljam? A második 10 nap alatt pedig a level 2-őt? SOS.

2015. febr. 1. 19:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát amúgy annyira nem is. Meg elég vékony a lábam is. De amikor bikiben vagyok nagyon nagy a hasam. És ha ülök is, akkor türül a hasam:D :/ Nem tudom h menjen lejjebb. Vagy majd ha növök akkor változni fogok?
2015. febr. 22. 17:06
 12/13 anonim válasza:
Ha felülről nézed, természetes, hogy nagyobbnak látod a hasadat, mint amilyen valójában!:D Amúgy a hasadat hasizomgyakorlatokkal(pl.felülés) izmosíthatod, és akkor biztos, hogy nem tűnik majd olyan nagynak!
2015. febr. 23. 21:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Már próbáltam.. sokáig, sokszor. De nem hat. És amikor tükörbe nézem nem is olyan nagy.. ruhán keresztül. De ha leveszem a felsőm, akkor látom, milyen nagy a hasam.
2015. febr. 25. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!