Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ez a napi étrend?

Milyen ez a napi étrend?

Figyelt kérdés

Elsősorban nem fogyózom, mert kismama vagyok, de vigyáznom kell a súlyomra.

Szóval ezt ettem

R: 1 májkrémes kifli.

T: 1 körte

E: 1 normál adag bableves csipetke nélkül, 1 darab töltött paprika, kevés főtt burgonyával.

U: 1 körte, 1 alma

V: 10 dkg mozarella sajt, egy vékony szelet trappista, retekkel, újhagymával, 1 szelet teljeskiörlésű toast kenyér vajjal. 2 dl tej.

2010. máj. 26. 11:33
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
51%
12:05 én havi 20 ezerből megoldom az egészséges kaját 2 felnőttnek, kár az anyagiakra fogni, hogy nem lehet
2010. máj. 26. 12:18
 12/45 anonim ***** válasza:
51%
12:15 az evés azért van, hogy táplálkozzunk, jól és ne undorodva együk minden nap 3 × ugyanazt a kaját heti 7 nap...
2010. máj. 26. 12:20
 13/45 anonim ***** válasza:
40%

Tudod érdekes dolog ez a "terhesség alatt egészséges" dolog... Először is sajnos manapság a műtrágyázás és hasonló vegyi dolgok miatt, a gyümölcsök vitamintartalma 90%-kal alacsonyabb, mint régen. Emiatt érdemes vitaminkészítményeket szedni. A tejtermék is érdekes... a trappista sajt zsírtartalma 50%, ráadásul egészségtelen ez a zsírfajta... A tejterméket főleg a kalcium miatt ajánlják, kérdem én, hogy miért jobb egy csomó felesleges és egészségtelen zsír mellett bevinni azt a kalciumot, amit tiszta kivonat formában is be lehetne vinni.

Furcsa az is, hogy kismama vagy, és emiatt nagyon figyelsz, hogy egyél gyümölcsöt és tejterméket, de megeszed a májkrémet ami tulajdonképpen csak mesterséges anyagokat, ha úgy tetszik mérgeket tartalmaz... Nem szőrszálhasogatás, csak fura... Sok kismama vagdalkozik nekem amikor találkozunk, hogy mit miért eszik... sokan azt hiszik, hogy tényleg zabálni kell, sokan úgy gondolják, hogy terhesség alatt bármit megehetnek... Te egyébként még egész jól csinálod hozzájuk képest... :)

2010. máj. 26. 12:21
 14/45 anonim ***** válasza:
25%
12.20 Ez elhatározás kérdése... ha valakinek undorító párolt zöldséget enni, sok gyümölcsöt, fehér húsokat, és a sok cukros-zsíros sz@r nyújt örömöt, akkor csinálja. Mindenkinek a saját élete. Csak nehogy már TÁPLÁLKOZÁSNAK hívjuk a pacalt, a nutellát, a chipset, a mekis kaját, meg a sok hasonló sz@rságot.
2010. máj. 26. 12:25
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jól eszel. Nem az űrben élünk, és nem is Tibetben, a baba ugyanerre amodern világra érkezik. Nekem a te mai menüd sokkal gusztusosabb, mint az egyik válaszolóé. Szerintem egy kismamánál fontos, hogy élvezze az étkezést( mert EZT biztosan átveszi a baba. a mérgeket kiszűröd neki)

Folsav(zöld levél) Vas( tojássárga, hús, máj) legyen, meg B vitamin, s jó. Én túl soka izet tartottam vissza, nekem tiltotta az orvos , hogy igyak, mindössze 1l-t ihattam naponta, s a leves ebben benne volt már.. Azért írom, legjobb, ha a te esetedet a te orvosod véleményezi.

2010. máj. 26. 12:29
 16/45 anonim ***** válasza:

Pacal? Hmm:P

Jól csinálod! egy kismama ne táplálkozzon, hanem étkezzen! Változatosan, élvezettel, rendszeresen, kiegyensúlyozottan!

Ügyesen csinálod!

2010. máj. 26. 12:32
 17/45 anonim ***** válasza:

12:25 nem ezekről volt szó, hanem arról, hogy nem lehet minden nap 3* csirkemellet enni rizzsel, mert normális ember már a második nap este a látványtól undorodna

igen is kell marhahúst,tésztát, krumplit, sertést, birkát stb enni...még pacalt is...sőt amilyen sűrűn én nutellát és mekis kaját eszek, még az is simán belefér...változatosságnak nem csak a táplálék minőségében kell meglennie ;) és igenis élvezettel kell enni minden falatot, mert azért van ;)...bár ha jól sejtem és feltalálnák a tökéletes összetételű kajatablettát, te megelégednél azzal is...

2010. máj. 26. 12:32
 18/45 anonim ***** válasza:

"Szerintem egy kismamánál fontos, hogy élvezze az étkezést( mert EZT biztosan átveszi a baba. a mérgeket kiszűröd neki) "

Ez az idiótaság mindent visz! :D :D :D

2010. máj. 26. 12:37
 19/45 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha én olyat eszek amit nem szeretek,l egyen az egészséges vagy nem, akkor rosszul leszek tőle,mert vagy a szaga vagy az íze már elindít valamit.Pl. szeretem az édeset,de a sárga dinnye szagától már rosszul vagyok.Egyszer megkostoltam h. na jó ez biztos finom,meg egészséges és fél óra múlva kijött az egész.A tojást szeretem,de ha nem kívánom akkor nem tudok belőle enni,mert tuti rosszul eszek és ez nem pszichológia,mert ha meg is kívánok valamit ami egészséges, attol is lehetek rosszul ha a mégsem esik jól.Ember vagyok és hétköznapi kajákon nőttem fel.AMúgy aki bemegy egy bió boltba hát elég grága minden, a táplálékkiegészítőve meg csak annyi h. azt a sok felesleges anyagot amit bele raknak csoda ha attól nem kap valaki vesekövet, vagy méj betegséget.
2010. máj. 26. 12:44
 20/45 anonim ***** válasza:
én falra mászok ezektől a tesépítőktől, nekik csak a roston csirkemell (az mit jelent, olaj nélkül?) rizs és párolt zöldségek léteznek.
2010. máj. 26. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!