Mit vigyek suliba ami laktató de nem hizlal?
Reggel 8-tól fél 3-ig suliban vagyok. Dupla tesi órám is lesz.
4db abonett extrudált kenyér (nem tudom így írják -e) cukor mentes lekvárral megkenve jó? Mellé innék nagyon sok vizet.
Ezzel kibirnám?
Nem ájulnék el? Mert félek hogy ez kevés és ezzel elájulnék.
Én sem eszem délután 3-ig, akkor sem, ha korábban kelek és lenyomok egy kisebb túrát, de VAN, aki nem bírja ki még reggeli nélkül sem, nemhogy egész nap a suliban.
Nem vagyunk egyformák, emberek.
Ha pedig fogyni akar az ember, akkor még neccesebb, eleve deficitben van, amit sokan nehezebben kezelünk, akárhogyan is osztjuk el.
Nem tudom, költői túlzás volt-e az ájulás vagy érzékenyebb típus, de ez mindegy is. Nagyon ki tud éhezni az ember suliban. Gyerekkoromban még reggeliztetett anyám s 10-kor már figyelni is nehezen tudtam az éhségtől... Ja, végülis a saját tapasztalataim besegítenek az empátiámnak, de anélkül is tudom, hogy bámulatosan sokfélék vagyunk. Sőt, egy ember is sokat tud változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!