Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vigyek suliba ami laktató...

Mit vigyek suliba ami laktató de nem hizlal?

Figyelt kérdés

Reggel 8-tól fél 3-ig suliban vagyok. Dupla tesi órám is lesz.

4db abonett extrudált kenyér (nem tudom így írják -e) cukor mentes lekvárral megkenve jó? Mellé innék nagyon sok vizet.

Ezzel kibirnám?

Nem ájulnék el? Mert félek hogy ez kevés és ezzel elájulnék.

2017. szept. 3. 08:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon kevés :/
2017. szept. 3. 09:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Zabkása nagyon laktató
2017. szept. 3. 09:13
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Hus rizs kombo,hazi zabkeksz
2017. szept. 3. 10:03
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

-valamilyen hús salátával

-Zabkása

-gyümölcs

-natúrjoghurt egy kis egészségesebb féle kekszszel

-zöldségkrémleves

Persze a főttételeket ezek közül jó lenne, ha meg tudnád melegíteni, de ha hidegen eszed úgy se rossz szerintem.

2017. szept. 3. 10:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Amit írtál, az szinte semmi, kis cukor.

Én nem ájulnék el egyhetes böjttől sem, csak kicsit rosszul lennék, de ez mellékes, nyilván ne koplaljon az ember egy napig sem, ha nem muszáj, akár ájulós, akár nem.

Vigyél valami jó fehérjeforrást minimum zöldséggel, de inkább összetett szénhidráttal (gabonaféle), hogy kalória is rendesen legyen (bár erre opcionálisan a zsír is jó, de te nyilván szénhidrátra alapozol, mint a többség).

A víz nem laktat és a kis lekvár sem, az biztos, bár nagyon egyéni, hogy kit mi laktat, mert engem az össsetett szénhidrát semmiképp. Ha nem akarsz rendes mennyiségű fehérjét enni, akkor ott a zabkása, rostos és sokakat laktat, ki kell próbálni. Persze ne pár deka zabból legyen, mert akkor megint nem viszel be szinte semmi kalóriát. Annyi csak akkor jó, ha délutánig nem vagy igazán éhes s energiád is bőven van előző napról, de akkor nem írtál volna ájulásról.

2017. szept. 3. 12:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a kedvenc mondatomat, amit egyszer felhasználónévvé akartam tenni, kihagytam:

A kalóriatöbblet hizlal.

Pont.

2017. szept. 3. 12:41
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Pontosan, fel is dughatod az abonett lo#-rodat, az akkor is keves. Egyel amit jonak latsz,es mozogj eleget.
2017. szept. 3. 13:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Házi zabszelet, teljes kiőrlésű (nem a tesco-s barna kenyérre gondolok, hanem igazi rostosra) kenyérből szendvics, fehérjepalacsinta (krémsajtból és tojásból, keress rá :)), sült/nyers zöldség + csirkemell/tofu, reggelinek (hogy ne álljon sokat) turmix joghurttal sűrítve, nasinak gyümölcs, répaszeletek... a lehetőségek tárháza végtelen. :) Keresgélj interneten, millió ötletet találsz, akár youtube videókkal is. :)
2017. szept. 3. 13:43
 9/12 A kérdező kommentje:

#Utolsó előtti

Nagyon bunkó vagy! Nem vagyok kíváncsi az olyan buta emberekre mint te.

Mert azért ilyen bunkón egy normális ember nem válaszol.

Nem tőled vártam választ. Nem kötelező válaszolni

2017. szept. 3. 14:47
 10/12 anonim válasza:
0%
Nem birod ki étel nélkül? Én suliba nem eszem semmit és nem is ebédelek. Ki lehet bírni. Egy nap kb 500 kcalt és egyszer sem ájultam el
2017. szept. 4. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!