Mit vigyek suliba ami laktató de nem hizlal?
Reggel 8-tól fél 3-ig suliban vagyok. Dupla tesi órám is lesz.
4db abonett extrudált kenyér (nem tudom így írják -e) cukor mentes lekvárral megkenve jó? Mellé innék nagyon sok vizet.
Ezzel kibirnám?
Nem ájulnék el? Mert félek hogy ez kevés és ezzel elájulnék.
-valamilyen hús salátával
-Zabkása
-gyümölcs
-natúrjoghurt egy kis egészségesebb féle kekszszel
-zöldségkrémleves
Persze a főttételeket ezek közül jó lenne, ha meg tudnád melegíteni, de ha hidegen eszed úgy se rossz szerintem.
Amit írtál, az szinte semmi, kis cukor.
Én nem ájulnék el egyhetes böjttől sem, csak kicsit rosszul lennék, de ez mellékes, nyilván ne koplaljon az ember egy napig sem, ha nem muszáj, akár ájulós, akár nem.
Vigyél valami jó fehérjeforrást minimum zöldséggel, de inkább összetett szénhidráttal (gabonaféle), hogy kalória is rendesen legyen (bár erre opcionálisan a zsír is jó, de te nyilván szénhidrátra alapozol, mint a többség).
A víz nem laktat és a kis lekvár sem, az biztos, bár nagyon egyéni, hogy kit mi laktat, mert engem az össsetett szénhidrát semmiképp. Ha nem akarsz rendes mennyiségű fehérjét enni, akkor ott a zabkása, rostos és sokakat laktat, ki kell próbálni. Persze ne pár deka zabból legyen, mert akkor megint nem viszel be szinte semmi kalóriát. Annyi csak akkor jó, ha délutánig nem vagy igazán éhes s energiád is bőven van előző napról, de akkor nem írtál volna ájulásról.
Ja, a kedvenc mondatomat, amit egyszer felhasználónévvé akartam tenni, kihagytam:
A kalóriatöbblet hizlal.
Pont.
#Utolsó előtti
Nagyon bunkó vagy! Nem vagyok kíváncsi az olyan buta emberekre mint te.
Mert azért ilyen bunkón egy normális ember nem válaszol.
Nem tőled vártam választ. Nem kötelező válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!