Milyen laktató gyorskaják vannak?
Gyros, a pitának csak egy részét edd meg. nekem, a dietetikus ezt ajánlotta, mint legkönnyebben elérhető és nem túl káros gyorskaja.
Ha otthonira gondolsz, akkor is találj valami kisebb szénhidrátbombát, mint a zabpehely. Azt nem is értem, nekem az csak félóráig laktat, utána ott folytatom az evést, ahol abba hagytam.
Az igazán laktató kaják, amiben sok a fehérje.
Főtt tojás, sovány túró, gomba
Gyros tál krumpli és pita nélkül, ez elég sok helyen van. Cézár saláta. Önkiszolgáló étteremben már elég sok a lehetőség, bármilyen hús párolt zöldséggel (vagy akár magában pl Dubarry), töltött tök/karalábé, lecsó, székelykáposzta.
A joghurt+zabpehely szerintem nem a legjobb megoldás. Inkább akkor 1-2 tojás, némi zöldséggel.
Lényegtelen mit eszel, csak maradj a napi kalóriszükséglet alatt.
Úgyis meg kell tanulnod, hogy kevesebbet egyél, és ne egyél mindig, amikor éhes vagy, ez kezdetben nehéz, aztán majd megszokod.
Hiába eszel ilyen natúr joghurtokat, meg zabpelyhet, ugyanolyan éhes leszel utána, ha nincs önuralmad, ha meg van, akkor ehetsz bármit.
Egy gyros se laktat jobban, mint bármi más főtt, vagy gyorsétel.
Én is a fehérje+zöldség kombóra szavazok, de ha nagyobb étkezés kell, akkor menjen mellé zsír vagy szénhidrát is, kinek mi felel meg. De van, akinek mindegy, csak az időpont és a kalóriamennyiség legyen jó.
Nekem a tojás a tuti zöldséggel. Vagy most épp a nyúlpörkölt.
Távolról sem mindenki éhes fogyáskor ám. Én mindig eszem, ha éhes vagyok, amíg el nem múlik, de ettől még nem lehetetlen fogynom. Van olyan is, aki soha nem éhes. Egy jó étrend csodákra képes, persze kinek bele kell adnia apait-anyait s akkor is éheznie kell, kinek könnyen megy az egész, koplaláskor sem éhes valamiért. A többség pedig középen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!